Dak isoleren met ISOVER Isoconfort

Dak isoleren met ISOVER Isoconfort


Op zoek naar goede dakisolatie? Denk dan aan ISOVER Isoconfort dakisolatie!

Er zijn verschillende manieren om je woning beter te isoleren. Zo kun je je vloeren laten isoleren, maar is het ook mogelijk de spouwmuren te laten isoleren, isolerend glas aan te schaffen en het dak te laten isoleren. Veel mensen die in isolatiewerkzaamheden investeren, kiezen ervoor het dak van hun woning te laten isoleren. Meer over de investering in dakisolatie, lees je op deze pagina.

Het isoleren van het dak

Laat je het dak isoleren, dan wordt er isolatiemateriaal onder het dak van je woning aangebracht. Door het dak te laten isoleren, kan de warme lucht in je woning niet meer door het dak naar buiten verdwijnen. Ook kan de koude lucht van buiten niet meer naar binnen komen. Dit betekent dat dakisolatie direct bijdraagt aan een aangename en stabiele temperatuur in huis.

De voordelen van dakisolatie

Het aanbrengen van dakisolatie brengt diverse voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt goede dakisolatie voor een lagere energierekening. Dit komt omdat de warmte in huis niet meer verloren kan gaan door kieren en gaten in het dak van de woning. De temperatuur blijft aangenaam en stabiel, terwijl je minder hoeft te stoken. Omdat je minder hoeft te stoken, daalt de energierekening.

Een ander voordeel van goede dakisolatie, is het feit dat deze isolatie het wooncomfort verbetert. Door het isoleren van het dak heb je bijvoorbeeld geen koude tocht meer in huis en blijft de temperatuur stabiel. Hierdoor voel je je veel prettiger in je woning, simpelweg door het dak eenmalig goed te laten isoleren.

Tot slot kan goede dakisolatie de waarde van je woning flink verhogen. Een woning met goede isolatie krijgt namelijk een beter energielabel dan een woning die minder goed geïsoleerd is. Voor een woning met een goed energielabel wordt er simpelweg meer betaald.

ISOVER Isoconfort

Je kunt het dak van je woning op verschillende manieren laten isoleren. Het meest gebruikte isolatiemateriaal voor het isoleren van daken, is glaswol. Dit isolatiemateriaal is niet alleen effectief in het tegenhouden van de warme lucht van binnen en de koude lucht van buiten, maar kan ook vocht tegenhouden. Daar komt nog bij dat glaswol niet duur is.

ISOVER is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige glaswolplaten voor dakisolatie. De glaswolplaten van het gerenommeerde merk ISOVER vallen onder de productlijn Isoconfort. Deze productlijn bestaat uit glaswolplaten in diverse afmetingen, die stuk voor stuk gebruikt kunnen worden voor het isoleren van uw dak. Alle glaswolplaten van ISOVER Isoconfort hebben een hoge isolatiewaarde, die altijd op de factuur van de glaswolplaten vermeld wordt. Op deze manier is het gemakkelijker de renovatiepremie voor de glaswolplaten betaald te krijgen.

Door een of meerdere glaswolplaten van ISOVER Isoconfort te bestellen, kun je jouw hele dak laten isoleren. Op deze manier kun je voor slechts een kleine investering profiteren van de vele interessante voordelen van een goede dakisolatie.

Ontdek hier het volledige gamma

20 september 2017

Author: