Kunstgras

Wilt u dit jaar uw tuin een flinke upgrade geven? Dan is het aanleggen van kunstgras zeker het overwegen waard. Kunstontzettegras oogt allang niet meer goedkoop; de kwaliteit van kunstgras is er de afgelopen jaren zeer veel op vooruit gegaan. Nu kunt u kunstgras kopen dat haast niet van echt gras is te onderscheiden, doch met de vele voorde...

Wilt u dit jaar uw tuin een flinke upgrade geven? Dan is het aanleggen van kunstgras zeker het overwegen waard. Kunstontzettegras oogt allang niet meer goedkoop; de kwaliteit van kunstgras is er de afgelopen jaren zeer veel op vooruit gegaan. Nu kunt u kunstgras kopen dat haast niet van echt gras is te onderscheiden, doch met de vele voordelen van kunstgras.

Kunstgras is voor vele doeleinden en toepassingen verkrijgbaar, dus niet alleen voor tuinen maar ook balkons en terrassen. Op vrijwel elke plek biedt kunstgras meer voordelen dan echt gras, specifiek op plaatsen waar geen aarde onder aanwezig is. In ons assortiment kunt u diverse soorten kunstgras aanschaffen in vele uitvoeringen. Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze.

We bieden een mooi online assortiment kunstgras aan van het kwalitatief merk Exelgreen of Namgrass en dit aan een uiterst scherpe prijs.

Het gamma omvat een reeks voor plaatsing op een balkon of (dak)terras. Alsook een reeks voor in de tuin waarbij er nog namelijks een onderscheid te merken is met echt gras... buiten dat je je gazon niet meer moet afrijden, verticuteren, kalken, bemesten,...

Lees meer

Subcategorieën

 • EXELGREEN kunstgras
  Wilt u deze zomer uw tuin vernieuwen? Dan kan de aanleg van Exelgreen kunstgras zeker en vast een overweging waard zijn. Exelgreen biedt kunstgras aan van topkwaliteit dat enerzijds sterk het echte gras nabootst en anderzijds erg lang meegaat. Het merk biedt u alle troeven van kunstgras:

  • toepasbaar voor de tuin, het terras of op balkons
  • diverse uitvoeringen beschikbaar
  • gaat lang mee
  • vraagt vrijwel geen onderhoud
  Op vrijwel elke plek biedt kunstgras meer voordelen dan echt gras, specifiek op plaatsen waar geen aarde onder aanwezig is. In ons assortiment kunt u diverse soorten kunstgras aanschaffen in vele uitvoeringen. Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze.

  Bent u op zoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! Exelgreen kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Exelgreen voor tuin, balkon en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebben om je kunstgras te plaatsen. Denk aan kunstgrasondergronden en materiaal om je kunstgras te bevestigen. Exelgreen kunstgras voor ieder tuin, balkon en terras snel en op maat geleverd wanneer je besteld bij bouwdepot.
 • NAMGRASS kunstgras
  Heb je zin in een tuin die het hele jaar door groen oogt, los van de weersomstandigheden en de seizoenen? Dan is Namgrass kunstgras ongetwijfeld wat u zoekt. Namgrass geeft u een groene oplossing voor het volledige jaar. Gedaan met gras afrijden, water geven, bemesten, besproeien en onkruid verwijderen. Ervaar alle troeven van kunstgras van topkwaliteit:

  • toepasbaar voor de tuin, het terras of op balkons
  • voelt zeer zacht aan
  • slijtvast
  • duurzaam
  • makkelijk schoon te maken
  • diverse uitvoeringen beschikbaar
  • bestand tegen intenstief gebruik door spelende kinderen of huisdieren
  Op vrijwel elke plek biedt kunstgras meer voordelen dan echt gras, specifiek op plaatsen waar geen aarde onder aanwezig is. In ons assortiment kunt u diverse soorten kunstgras aanschaffen in vele uitvoeringen. Uiteraard adviseren wij u graag bij uw keuze.

  Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! Namgrass kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Namgras voor tuin en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebben om je kunstgras te plaatsen. Denk aan kunstgrasondergronden en materiaal om je kunstgras te bevestigen. Namgrass kunstgras voor ieder tuin en terras snel en op maat geleverd wanneer je online besteld bij bouwdepot.