Kunstgras

We bieden een mooi online assortiment kunstgras aan van het kwalitatief merk Exelgreen en dit aan een uiterst scherpe prijs.

Het gamma omvat een reeks voor plaatsing op een balkon of (dak)terras. Alsook een reeks voor in de tuin waarbij er nog namelijks een onderscheid te merken is met echt gras... buiten dat je je gazon niet meer moet afrijden,...
We bieden een mooi online assortiment kunstgras aan van het kwalitatief merk Exelgreen en dit aan een uiterst scherpe prijs.

Het gamma omvat een reeks voor plaatsing op een balkon of (dak)terras. Alsook een reeks voor in de tuin waarbij er nog namelijks een onderscheid te merken is met echt gras... buiten dat je je gazon niet meer moet afrijden, verticuteren, kalken, bemesten,...
Lees meer

Subcategorieën

 • Kunstgras voor tuin
  Onze collectie kunstgras voor in de tuin: sterke kwaliteit (10 jaar garantie!) en vooral nauwelijks te onderscheiden van echt gras!
 • Kunstgras voor balkon/terras
  Onze collectie kunstgras voor balkon en (dak)terras: mooi, kwalitatief (5 jaar garantie) en vooral betaalbaar!
 • Ondergrond voor kunstgras
  Een mooi voordeel van kunstgras is dat er geen onkruid tussen het 'gras' groeit. Dit is absoluut waar echter enkel wanneer men gebruik maakt van een worteldoek onder het kunstgras. Zonder deze geotexiel kan er onkruid door de perforaties van de matten, die de afvoer van regenwater mogelijk maken, groeien.

  Tevens hebben we een schokabsorberende ondermat beschikbaar die er voor zorgt dat men zacht valt indien het kunstgras op een harde ondergrond wordt geplaatst.
 • Bevestiging van kunstgras
  Hoewel kunstgras een zeker gewicht heeft, is het noodzakelijk dat de grasmat wordt bevestigd aan de ondergrond. We hebben hiervoor kleefpatches beschikbaar indien deze plaatst wordt op een harde ondergrond. Alsook bevestigingshaken voor het vast zetten op een losse grond (zand).

  Wanneer er meerdere stroken kunstgras naast elkaar op een harde ondergrond worden geplaatst dan dienen de naden met elkaar verbonden te worden met naadband die zowel in zelfklevende voorgeliijmde als niet-zelfklevende uitvoering beschikbaar is.