Septics/regentanks & toebehoren

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van regentanks en alle toebehoren aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier regenwatertanken, regenwaterfilters, septische-/regenputten, regenwaterrecuperatie voor eengezinswoningen online bestellen.

Subcategorieën

 • Septic/regenwater putten

  Regenwaterreservoir of septische put nodig? Wij bieden een breed assortiment regenputten, septische putten en toebehoren aan. Onze webshop beschikt over een groot assortiment van diverse afmetingen, formaten en uitvoeringen alsook van specifieke onderdelen.

  De regenwaterputten hebben allen een hoge kwaliteitsstandaard en zijn vervaardigd door betrouwbare producenten, zodat je er van op aan kunt dat de regenputten, septische putten en bijbehorende elementen lang mee zullen gaan. Voorzie in een correcte plaatsing en onderhoud om de kwaliteit te waarborgen en de levensduur te maximaliseren.

  Goede kwaliteit en sterke materialen

  Zowel regenputten als septische putten dienen sterk en solide te zijn, om zo te verzekeren dat de inhoud niet zal lekken. De aard van een septische put is van groot belang, namelijk het feit dat je deze periodiek zult moeten voorzien van bacteriën. In ons productassortiment kunt u kiezen uit een breed aanbod aan capaciteiten (inhoud/volume), vormen en extra toebehoren.

  Aansluitstukken en accessoires

  Verder hebben we ook (ingebouwde) aansluitstukken en accessoires die je nodig heeft voor uw regenput of septische put.

  Het recupereren van regenwater is een zeer milieuvriendelijke oplossing, die bovendien leidt tot kostenbesparing op jaarbasis. Wist u dat een gemiddeld gezin van vier personen zo’n 200 kubieke meter drinkwater per jaar verbruikt? Met een regenwaterrecuperatiesysteem kunt u vaak bijna de helft hiervan vervangen door regenwater.

 • Regenwatertanks & -recuperatie

  Wil je graag een regenwaterput of regenwatertank installeren? Een goed idee, want regenwaterrecuperatie is de ideale manier om regenwater efficiënt te hergebruiken. Het kopen en plaatsen van een regentank, septic of regenwaterput zorgt ervoor dat je op structurele basis regenwater kan opsparen. Vervolgens kan je dit regenwater gebruiken ter vervanging van het reguliere leidingwater voor je WC, wasmachine en tuin. Door een regenwaterput of regenwatertank te plaatsen geniet je van meerdere voordelen. Door regenwater te (her)gebruiken kan je een flinke besparing op je jaarlijkse waterfactuur realiseren. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk door het verbruik van kostbaar drinkwater en leidingwater te verminderen.

  Wat is een regenwaterput precies?

  Wil je graag regenwater gaan gebruiken of recuperen in je woning, dan zal je hiervoor een speciale installatie moeten plaatsen. Deze bevat onder meer de regenwatertank, welke om esthetische en praktische redenen meestal ondergronds wordt geplaatst. In onze webshop kan je echter ook bovengrondse regenwatertanks kopen.

  Naast de regenwatertank waar de regen wordt in opgevangen heb je ook een pomp nodig. De pomp zal het regenwater naar de desbetreffende ruimtes in je huis brengen. Je kan de regenwatertank voorzien van een filter, dit om de kwaliteit van het water op peil te houden. Al deze toebehoren zijn online beschikbaar in onze webshop en kunnen direct uit voorraad besteld en geleverd worden.

  Sterke en solide regenwatertanks koop je online bij Bouwdepot

  In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt voor het installeren van een regenwaterrecuperatiesysteem. Onze regenwatertanks variëren in grootte tussen 1.000 liter en 7.500 liter, afhankelijk van je specifieke behoefte en de grootte van je gezin. Je vindt bij ons ook alle mogelijke accessoires en toebehoren voor je regenput zoals filters en pompen.

 • Regenwaterfilters & -pompen
  Ben je op zoek naar de beste regenwaterfilter voor je regenwaterput of -tank, dan ben je bij Bouwdepot aan het juiste adres. Het belangrijkste doel van een regenwaterfilter is om de kwaliteit van het water in de regenwaterput te garanderen. Regenwater is in wezen namelijk zuiver, maar het wordt opgevangen via het dak en loopt zo via de goot en een afloop naar de put. Op deze weg kan het water vuildeeltjes met zich meenemen zoals bladeren, takken, grof zand en steentjes. Een regenwaterfilter gaat die vuildeeltjes uit het water filteren zodat ze niet mee in de regenwaterput terechtkomen. Ons online assortiment bestaat uit regenwaterfilters, aanzuigfiltersets, valbuisfilters, regenwater recuperatie besturingssystemen en filterinzetstukken. Ons online assortiment bestaat uit regenwaterfilters, aanzuigfiltersets, valbuisfilters, regenwater recuperatie besturingssystemen en filterinzetstukken. Koop online bij Bouwdepot om te geniet genieten van onze scherpe prijzen.
 • Onderhoud water/septic
  Het is vanzelfsprekend dat water- en septischeputten onderhouden moeten worden. Wij raden aan dit te doen aan de hand van Bio- en gedazyme activatoren. Deze activatoren zorgen voor een continue werking van je water- en septischeput en zijn bovendien niet schadelijk voor het milieu. Je kan bij Bouwdepot al deze onderhoudsproducten online kopen voor scherpe prijzen.

Veelgestelde vragen over Septics/regentanks & toebehoren

Kunststof regenwaterputten: informatie en specificaties

Wilt u liever een iets kleiner reservoir laten installeren? Bijvoorbeeld omdat u geen ruimte heeft in uw tuin? Dan is een kunststof regenwaterrecuperatiesysteem een zeer goed alternatief. Omdat deze putten een zeer lage massa hebben en in vele verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kunt u genieten van meer flexibiliteit aangaande de plaatsing.

Ook bij een kleine buitenruimte kunt u op deze manier genieten van regenwaterrecuperatie. Daarnaast zijn bepaalde uitvoeringen ook bovengronds te plaatsen. Dit is vaak al voldoende om bijvoorbeeld de afwas met regenwater te doen, of uw dagelijkse douche. Informeer zeker naar de opties via een professional, zodat u de juiste uitvoering kiest bij uw situatie.