Product Filter

Type
Toepassing

Siergrind, split & sierstenen

Zowel siergrind als siersplit zijn ideaal bij het verharden en aanleggen van tuinpaden, opritten en parkings. Maar ook terrassen en andere buitenruimtes kunnen eenvoudig verfraaid worden met het aanleggen van gebieden met siergrind of siersplit. Om een beeld te geven van de vele voordelen, hierbij een top 10 van redenen om voor siergrind of sier...

Zowel siergrind als siersplit zijn ideaal bij het verharden en aanleggen van tuinpaden, opritten en parkings. Maar ook terrassen en andere buitenruimtes kunnen eenvoudig verfraaid worden met het aanleggen van gebieden met siergrind of siersplit. Om een beeld te geven van de vele voordelen, hierbij een top 10 van redenen om voor siergrind of siersplit te kiezen:

  1. Siergrind en siersplit zijn natuurproducten
  2. Siergrind en siersplit zijn stijlvol
  3. Siergrind en siersplit zijn ideaal te combineren met vrijwel alles
  4. Siergrind en siersplit zijn eenvoudige aan te leggen
  5. Siergrind en siersplit zijn onderhoudsarm
  6. Siergrind en siersplit zijn herbruikbaar
  7. Siergrind en siersplit zijn voordelig
  8. Siergrind en siersplit zijn kleurvast
  9. Siergrind en siersplit zijn drainerend waardoor water niet stil blijft liggen
  10. Siergrind en siersplit zijn drukvast

Redenen genoeg dus om te kiezen voor siergrind of siersplit bij de aanleg van je oprit. Bij Bouwdepot kan je siergrind of siersplit online bestellen en kiezen uit een breed assortiment. Onze webshop bescikt over een breed gamma van uiteenlopende kleuren, steensoorten en formaten.

Siergrind in big bags online bestellen

Siergrind zijn kleine steentjes die worden gewonnen in rivieren. Door veelvuldig contact met water hebben deze steentjes door slijtage een ronde vorm. Sommige soorten siergrind worden in speciale trommels ronder gemaakt, zodat ze niet over scherpe randjes beschikken.

Siergrind is vooral geschikt voor decoratieve doeleinden alsmede halfverharding. De voordelen van siergrind zijn uiteenlopend, denk aan een minieme gevoeligheid voor groene aanslag, inbraakpreventie door het harde geluid dat siergrind produceert en exclusiviteit door de vele materialen en kleuren.

Siersplit in big bags online bestellen

Siersplit wordt niet uit rivieren gewonnen maar uit steengroeven. Het bestaat in feite uit gespleten breuksteen, vandaar dat deze steentjes deze benaming dragen. Vanwege de scherpere en meer hoekige vorm zullen deze steentjes minder bewegen ten opzichte van elkaar, waardoor je een meer stabiele basis kan creëren. Siersplit is geschikt voor decoratie alsook voor halfverharding.

Alle sierplit en siergrind zijn uit voorraad leverbaar en worden in big bags aan huis of op de werf geleverd.

Lees meer