Afboording in kunststof

Je tuin, vijver, oprit of moestuin afboorden kan gemakkelijk en snel door het plaatsen van afboording vervaardigd uit (gerecycleerde) kunststof. Een afboording zorgt voor een overzichtelijke grens tussen de diverse onderdelen van je oprit of tuin. Onze afboordingen in kunststof leveren een mooi resultaat en vergen weinig inspanning om te plaatse...

Je tuin, vijver, oprit of moestuin afboorden kan gemakkelijk en snel door het plaatsen van afboording vervaardigd uit (gerecycleerde) kunststof. Een afboording zorgt voor een overzichtelijke grens tussen de diverse onderdelen van je oprit of tuin. Onze afboordingen in kunststof leveren een mooi resultaat en vergen weinig inspanning om te plaatsen. Klop de afboordingspaaltjes in de grond en bevestig daarna de afboordingsplanken aan de paaltjes met roestvrije schroeven.

Lees meer


Afboording in kunststof

Waar wordt een kunststof afboording voor gebruikt?

Afboordingen wordt ook wel eens perkranden genoemd. Het is een super handig hulpmiddel voor het plaatsen van afscheidingen in elke tuin. Maar niet alleen een tuin heeft baat bij afboording; ook siergrind, een grindpad of oprit hebben voordeel bij het plaatsen van een afboording.

Zo is het plaatsen van een kunststof afboording ideaal rond een gazon, zo zal het gras zich niet langer naar andere plekken in de tuin verplaatsen. Zo bespaar je al gauw veel tijd uit en voorkom je de lastige klus om de verschillende stukken in je tuin gescheiden te houden.

Kunststof afboording kan echter ook gebruikt worden bij vijvers. Zo kunnen de randen van de vijver versterkt worden en blijft alle grond rond de vijver mooi op z’n plaats. Kortom: afboording zorgt voor de nodige grenzen in je tuin die je nodig hebt om orde te scheppen.

Kunststof afboording online kopen

Afboording bestaat in vele soorten en materialen, maar (gerecycleerde) kunststof afboording is ongetwijfeld de meest praktische variant. In onze webshop kan je kunststof afboording kopen die ecologisch verantwoord zijn en zorgen voor een neutrale afscheiding. Dit zorgt ervoor dat je de afboording zo goed als niet ziet in een mooi aangelegde tuin.

Kunststof afboordingen zijn online verkrijgbaar bij Bouwdepot in hoogtematen variërend van 14 tot 19 centimeter. Je kan de afboording veilig online bestellen op een handige rol. Ze zijn echter ook beschikbaar als planken (diverse afmetingen).

Bestel ook je afboordingspaaltjes eenvoudig online. De paaltjes zijn beschikbaar zijn in diverse hoogtes en zorgen ervoor dat de afboordingsplanken stevig op hun plaats blijven.

Alle kunststof afboording en toebehoren zijn uit voorraad leverbaar. Je kan kiezen om ze op te halen of te laten leveren aan huis of op de werf.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S