Over Bouwdepot & klantenservice

Wij zijn Bouwdepot, aangenaam! We zijn een portaal dat gebruik maakt van een netwerk van 15 zelfstandige bouwhandels voor het online verkopen van kwalitatieve professionele bouwproducten aan particulieren en aannemers.

We zijn 100% Belgisch, zowel qua bedrijf als qua partners. Alle producten worden geleverd vanuit depots in Vlaanderen. Op deze depots kunnen bestellingen ook afgehaald worden (meer info over afhaling)

Bouwdepot.be is onderdeel van

Bouwdepot cvba
BedrijvenCentrum Waasland
Industriepark-West 75
9100 Sint-Niklaas | BELGIË
BE0670.770.143
KBC BE16 7390 1414 9974 (BIC KREDBEBB)
Contacteer ons

(let op! op bovenstaand adres kunnen er geen goederen afgehaald worden) 

Wat als ik een klacht heb?

Wat je ook bestelt, zowel kleine pakketjes als grote leveringen van bouwmaterialen worden met de grootste zorg behandeld. Bestellingen correct en tijdig afleveren is voor ons en onze partners heel belangrijk. Mocht er zich in het uitzonderlijke geval toch iets mislopen met de levering of het product is niet conform hetgeen je bestel hebt, of bij welke andere klacht dan ook dan dien je schriftelijk contact op te nemen met Bouwdepot. We zullen de klacht binnen de 14 dagen geheel onafhankelijk behandelen.

Let op, bij gebrek aan schriftelijk bezwaar of klacht binnen de 14 dagen volgend op de levering, worden alle zichtbare gebreken gedekt door de levering.

Bij een geschil heb je tevens de mogelijkheid om raad te vragen of klacht neer te leggen bij BeCommerce indien je Bouwdepot hierover reeds geraadpleegd hebt. (www.becommerce.be)Ga door met winkelenBEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S