Bouwplaten

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van bouwplaten. Deze zijn bestelbaar in verschillende combinaties van dikte, lengte en breedte aan uiterst competitieve prijzen.

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van bouwplaten. Deze zijn bestelbaar in verschillende combinaties van dikte, lengte en breedte aan uiterst competitieve prijzen.

Lees meer


Bouwplaten

Bouwplaat kopen voor de professional en betere doe-het-zelver

Vloeren en wanden werk je af met een passende bouwplaat. Wil je een stevige ondergrond voor tegel- of pleisterwerk? Een bouwplaat gemaakt van tegelcement is ideaal voor vochtige ruimtes en kom je daarom veel tegen in de badkamer of het toilet. Zoek je een kwalitatieve bouwplaat om je klus succesvol af te ronden? Een bouwplaat van tegelcement bestel je bij Bouwdepot. We hebben allerlei bouwplaten in het assortiment om je renovatieklus als professional of doe-het-zelver te voltooien. Kom je snel langs in onze webshop?

Waarvoor gebruik je een bouwplaat?

Een bouwplaat van tegelcement gebruik je als ondergrond voor tegel- en pleisterwerk. Dit type bouwplaat is er voor vloeren, wanden en plafonds. De bouwplaat is gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim en is aan beide zijden voorzien van bewapeningsweefsel en speciale mortelbekleding. Het is daarom de oplossing voor elk bouwproject in en rondom huis. Wil je niet langer wachten met het verwerken van bouwplaten? Doe je aankoop in onze webshop en ga snel aan de slag met het creëren van een stabiele en vochtvrije ondergrond in de badkamer of het toilet.

Waarom je bouwplaten verwerkt in vochtige ruimtes

Bij het opknappen van de badkamer of het toilet zit je niet te wachten op een lekkage. Dit betekent dat je zorgvuldig te werk gaat. Een bouwplaat uit onze webshop neemt geen vocht op en daarom is het goed toepasbaar in vochtige ruimtes. Verder is elke bouwplaat onmiddellijk te betegelen of te pleisteren en dit versnelt het klusproces. De reguliere bouwplaten zijn overigens perfect te combineren met een bouwplaat en tegelelement voor een hangtoilet.

Wat zijn de voordelen van bouwplaten?

De aankoop van een bouwplaat is om meerdere redenen een slimme investering. Bouwdepot zet alle voordelen op een rij:


  • Een bouwplaat is bij uitstek geschikt als tegel- en pleisterdrager;

  • Een bouwplaat is licht in gewicht en eenvoudig op maat te snijden;

  • Een bouwplaat is waterdicht en tegelijkertijd warmte- en geluidsisolerend;

  • Een bouwplaat hecht op elke ondergrond;

  • Een bouwplaat is geschikt voor binnen en buiten.


Een bouwplaat nodig voor het betegelen van wanden of vloeren? Bekijk het aanbod bouwplaten in onze webshop en bestel eenvoudig online.


Wat is de prijs van een bouwplaat?

Ga je aan de slag met bouwplaten? De kosten van een bouwplaat liggen tussen de twintig en dertig euro per vierkante meter. Bereken daarom hoeveel bouwplaten je nodig hebt voor je klusproject en bestel vervolgens alle benodigdheden in onze webshop. Je bespaart op arbeidskosten, want een bouwplaat is eenvoudig vast te lijmen of te schroeven aan een bestaand raamwerk van hout of een metal stud profiel.

Aanbod bouwplaten bij Bouwdepot

Bouwplaten nodig voor het klussen? We hebben een uitgebreid assortiment bouwplaten in diverse formaten. Bouwplaten zijn af te nemen per stuk, maar bij meerdere platen geniet je van volumekorting. We maken het je gemakkelijk, want met de zoekfilters in onze webshop verfijn je je zoektocht naar de gewenste bouwplaat. Heb je vragen over onze bouwplaten? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan de gewenste bouwplaat.

Hierom bestel je bouwplaten in onze webshop

Ben je op zoek naar een bouwplaat van goede kwaliteit? Alles in de webshop is uitvoerig en meermaals getest door verschillende aannemers. Op die manier helpen we je bij het voorkomen van een miskoop. Bovendien zijn bouwplaten die je bij ons koopt altijd aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast wordt elke order snel klaargemaakt voor verzending naar Nederland of België. Haal je je bestelling liever op? Dit doe je bij een van de veertien afhaaldepots in Vlaanderen. Hopelijk zien we je aankoop snel bij ons binnenkomen!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S