EPDM & toebehoren

Nieuwbouw, renovatie of restauratie van je plat dak? EPDM is dé dakbedekking die je nodig hebt. 

Subcategorieën

 • EPDM dakfolies, primers & lijmen
  Nieuwbouw, renovatie of restauratie van je plat dak? Dan zal u hiervoor het één en ander moeten kopen zoals EPDM dakfolie, primers en lijmen. Bij bouwdepot bent u alvast bij het juiste adres voor al deze benodigdheden. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan EPDM folie, primers en lijmen. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • EPDM toebehoren
  EPDM coverstrips worden gebruikt om 2 aaneensluitende EPDM-folies waterdicht af te dichten. De coverstrip heeft aan één zijde een plaklaag. De primer zorgt ervoor dat de cover strip vulkaniseert met de epdm folie. Dit is een versmeltingsproces dat ervoor zorgt dat een uitermate goede verbinding onstaat. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan EPDM coverstrips. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • EPDM afvoerbuizen
  Ben je op zoek naar een kwalitatief uitstekende waterafvoer voor uw EPDM dak? Dan ben je bij Bouwdepot aan het juiste adres. Bouwdepot biedt een ruim asortiment aan EPDM afvoerbuizen. Deze EPDM afvoerbuizen bestaan uit kwalitatieve materialen en zijn snel en eenvoudig waterdicht aan te brengen. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • Gereedschap voor EDPM
  Bij het aanleggen van uw EPDM is het vanzelfsprekend dat u hiervoor allerlei gereedschappen zal nodig hebben. Zo hebt u een aandrukrol nodig om uw EPDM op de juiste manier aan te drukken, een primer pad dat u helpt om de primer aan te brengen of EPDM ruw en schoon te krijgen en een spuitlijm pistool om de lijm op een efficiente wijze aan te brengen. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.


EPDM & toebehoren

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar. Met EPDM heb je tegen lage kosten een zeer duurzame dakbedekking. EPDM folie kopen in diverse breedtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Naast EPDM folie kan je online ook allerlei toebehoren kopen zoals EPDM lijm, EPDM aandrukrollen, primers, coverstrips en quickseam formflash.

EPDM en al zijn toebehoren snel, op maat geleverd, voor ieder dak geschikt en altijd leverbaar aan een scherpe prijs. Voor alle benodigdheden om een goed en duurzaam plat dak te maken moet je bij Bouwdepot.be bestellen!

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S