HuisnummersHuisnummers

Huisnummers voor bedrijven en particulieren

Wil je een huisnummer gemaakt van natuursteen? Een huisnummer is arduin bestel je bij Bouwdepot. Een huisnummerbord van natuursteen is duurzaam en uniek. Bovendien gaat het huisnummerbord jarenlang mee. Spreekt dit je aan? Bekijk het aanbod in onze webshop of ga voor een huisnummer gegraveerd in arduin of postbus. Een stijlvol en modern nummerplaatje nodig bij de deur? Ga voor een nummergravure op inoxplaatje. Via Bouwdepot zijn er dus volop mogelijkheden voor deze praktische wegwijzer! 

Wat is een huisnummer in arduin? 

Een huisnummer in arduin is niet zomaar een nummer bij de entree van je woning of kantoorpand. Het gesteente arduin wordt namelijk gewonnen uit de Belgische Ardennen en kenmerkt zich door een robuust karakter en natuurlijke uitstraling. Je kiest dus altijd voor een chique en stijlvolle accessoire bij de voordeur. Spreekt dit je aan? Een goede reden om je te verdiepen in ons aanbod. 

Voordelen van een nummergravure op arduinplaatje 

Met een huisnummer in arduin verzeker jij je dus van een uniek huisnummer. Welke voordelen biedt het nog meer?

  • Een huisnummer in arduin is gemaakt uit een natuurlijk gesteente en gaat om die reden jarenlang mee;

  • Een huisnummer in arduin is onderhoudsvrij;

  • Belgisch blauwsteen heeft een puur, authentiek en robuust uiterlijk;

  • Met een nummergravure op arduinplaatje voorzie jij je entree van een persoonlijke touch.

 

Bestel direct de gewenste nummers bij Bouwdepot en verzeker je van een uniek nummerbord bij je voordeur. 

Huisnummer gegraveerd en een arduin gravure in brievenbus

Naast losse nummers is het ook mogelijk om een huisnummer in arduin te graveren. Een nummergravure op een arduinplaatje is functioneel en decoratief. Je naam en woningnummer geef je door tijdens het plaatsen van je bestelling in de webshop. Heb je niet alleen een nummer nodig, maar ook een losstaande brievenbus? Bouwdepot verkoopt allerlei arduinen en witstenen brievenbussen. Een brievenbus van Belgisch hardsteen is uitermate geschikt voor arduin gravure. Een goede reden om een postbus en nummer in één koop te combineren. Naam en nummer geef je eenvoudig digitaal door en daarmee personaliseer je op unieke wijze je brievenbus! 

Nummergravure op inoxplaatje 

Een arduin gravure is een aantrekkelijke optie voor het plaatsen van een uniek huisnummerplaatje, maar ook een nummergravure op een inoxplaatje behoort tot de mogelijkheden. Inox is een synoniem voor roestvrijstaal en daarom duurzaam materiaal. Een inox gravure gebeurt met behulp van een laser of brander. Een nummergravure op inoxplaatje past perfect bij een moderne woning of luxe kantoorpand. 

Aanbod huisnummers

De voordeur van je huis of entree van je bedrijfspand verrijken met een uniek huisnummerplaatje? Je regelt het gemakkelijk en snel via Bouwdepot. We bieden je de keuze uit losse nummers, maar ook een huisnummer gegraveerd in arduinen of inox is mogelijk. Je naam, nummer en wensen omtrent het lettertype geef je eenvoudig aan ons door door bij het plaatsen van je bestelling. 

Hierom bestel je huisnummers in arduin bij Bouwdepot

 

Een huisnummerplaatje bij de voordeur nodig? De mooiste huisnummers laat je via Bouwdepot graveren in inox of arduin. Een inox gravure of arduin gravure is aantrekkelijk geprijsd en wordt snel geleverd in Nederland en België. Kom je je gravure in arduin of inox liever ophalen bij een van onze afhaaldepots in Vlaanderen? Geef dit door wanneer je een order plaatst in de webshop. Heb je advies nodig bij de aankoop van een huisnummer gegraveerd in arduin of inox? Neem gerust contact op met onze klantenservice, want we helpen je altijd graag op weg!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S