Legbed steenslagLegbed steenslag

Legbed van steenslag als smaakvolle bodembedekker

Ben je de buitenruimte opnieuw aan het inrichten en wil je een aantrekkelijke oprit of parking? Dit is mogelijk met steenslag, geliefd vanwege de hoge haakweerstand en hardheid. Steenslag kopen, dat doe je bij Bouwdepot. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve bouwmaterialen aan aannemers en particulieren. Wat je ook zoekt, we leveren snel en dit doen we tegen zeer scherpe prijzen. Dit gaat ook op voor ondergronden voor terrassen en opritten. Breng daarom een bezoek aan onze groothandel en verwonder je over het ruime aanbod bouwmaterialen. 

Wat is steenslag?

Steenslag wordt veelal gewonnen in steengroeven door het verkleinen van grote rotsen. Het materiaal is hoekig van vorm en dit maakt het zeer geschikt voor een oprit of parking. Daarnaast kom je het ook tegen als bodembedekker in tuinen of bij de aanleg van een grindpad. Gebruik je het gesteente voor de tuin, wees je er dan van bewust dat kleine steentjes prettiger aanvoelen voor de voeten. Er zijn gelukkig allerlei soorten verkrijgbaar en dus is er voor elke toepassing een steenslagsoort verkrijgbaar. Bekijk daarom het assortiment in de webshop en bestel de gewenste steenslagsoort eenvoudig online.

Waarom steenslag voor een oprit?

Steenslag voor een oprit nodig? Het levert je verschillende voordelen op. Door steenslag voor een oprit te gebruiken, kies je voor een harde steensoort. Dit is ideaal voor een oppervlak dat zwaar wordt belast. Steenslag kopen is ook goedkoper wanneer je het vergelijkt met siersplit dat veelal is gemaakt van marmer. Spreekt dit je aan? Ga in onze bouwmarkt op zoek naar het gewenste steenslag voor een oprit en verdiep je vóór je aankoop in de steenslag prijs.

Wat is de steenslag prijs?

De prijs van steenslag ligt bij Bouwdepot tussen de twintig en negentig euro per vijfhonderd kilo. De definitieve prijs wordt bepaald door de gewenste hoeveelheid, maar ook naar welke steenslagsoort je voorkeur uitgaat. Heb je hierbij advies op maat nodig? Stel je vraag aan een van onze professionals of vraag online een staal met siergrind aan.

Waarom een kalksteenslag oprit?

Steenrit voor een oprit is niet de enige steenslagsoort die je kunt gebruiken voor een parking. Kalksteenslag voor een oprit is namelijk ook een optie. Het is hoekig en scherp, aantrekkelijk geprijsd en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de hoekige structuur van kalksteenslag, haken de steentjes goed in elkaar en dit zorgt voor stabiliteit. Bovendien heb je bij kalksteenslag de keuze uit verschillende kleuren. Laat je daarom verrassen door ons ruime aanbod kalksteenslag. 

Wat is porfiersteenslag?

Porfiersteenslag is een zeer hard gesteente en om die reden ideaal voor het opleggen van een oprit of parking. Porfiersteen is schok-, druk-, schuur- en vorstvast en daarom zeer geschikt om je auto op te parkeren. Je koopt dit gesteente in een witblauwe kleur. Scrol online door ons aanbod en geef direct je bestelling aan ons door.  

Aanbod steenslag bij Bouwdepot

Kalksteenslag of porfiersteenslag kopen voor het aanleggen of vervangen van een oprit? Bij Bouwdepot kies je uit de allerbeste steenslagsoorten. Het gesteente is er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Kalk- en porfiersteenslag worden geleverd in een bag van vijfhonderd kilo, maar een zak van vijfentwintig kilo behoort ook tot de mogelijkheden. Gebruik de handige zoekfilters in de webshop in je zoektocht naar de gewenste steenslagsoort en profiteer van een zeer aantrekkelijke prijs steenslag! 

Hierom steenslag kopen bij Bouwdepot

Ben je op zoek naar betaalbare steenslag, kalksteenslag of porfiersteenslag? Doe je aankoop in onze bouwmarkt en ervaar direct welke voordelen dit oplevert. Behalve een snelle levering in Nederland en België, is het ook een optie om je aankoop op te halen bij een van onze afhaaldepots in Vlaanderen. Heb je advies nodig bij steenslag kopen? Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op. We begeleiden je graag bij het doen van een succesvolle aankoop in onze digitale bouwmarkt.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S