Productoverzicht van het merk FIM

Bij Bouwdepot kan je isolatiechape van FIM kopen aan scherpe prijzen. Ons aanbod FIM omvat o.a. FIM K/K, FIM Force en FIM Lite.

 

FIM kopen


Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent, FIM isolatiechape is de ideale keuze voor al je isolatieprojecten. Met FIM isolatiechape kies je voor hoogwaardige isolatieoplossingen die zorgen voor lager energieverbruik en hoger wooncomfort. Bekijk ons assortiment en ontdek welke voordelen FIM isolatiemortel biedt.


FIM isolatiechape: optimale themische- en geluidsisolatie


Isolatiechape wordt gebruikt om vloeren te isoleren. Het is een mengsel van cement, zand en isolatiemateriaal, zoals geëxpandeerd polystyreen (EPS). Het isolerende vermogen van isolatiechape vermindert de warmteoverdracht van de vloer naar de onderliggende ruimte. Daarnaast kan het ook geluidstrillingen absorberen.
FIM is jouw specialist in isolatiechape en biedt de optimale oplossing voor het isoleren van vloeren en daken. Met de isolatiechape van FIM creëer je niet alleen een optimale thermische isolatie, maar ook een goede geluidsisolatie.


Efficiënte en milieuvriendelijke productie


Isolatiemortel van FIM wordt zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige materialen en voldoet aan strenge normen en eisen. Bij FIM wordt isolatiechape geproduceerd door polystyreen te recyclen, malen, ontstoffen en sorteren. De productie verloopt volledig geautomatiseerd in een ultramoderne, gerobotiseerde productielijn. Dankzij de geautomatiseerde productie kan FIM isolatiechape produceren op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.


FIM isolatiechape kopen bij Bouwdepot


Ben je op zoek naar een kant-en-klare, betegelbare isolatiemortel? Of een veelzijdige isolatiemortel voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten? Bij Bouwdepot vind je altijd de juiste FIM chape om aan jouw isolatiebehoeften te voldoen.


FIM Force


FIM Force is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van EPS-korrels (2 tot 5 mm groot), toeslagstoffen en sneldrogend cement. Het droogt al na 72 uur, waardoor het snel betegelbaar is. FIM Force is ideaal voor het uitvullen, isoleren en chappen van vloeren, vooral bij beperkte hoogte, zoals bij renovaties.
De hoge druksterkte van 1 N/mm maakt het mogelijk om tegels direct op FIMFORCE te verlijmen, en als je parket hebt, kun je dat zwevend op de vloer leggen. Met een minimum uitvulhoogte van 5 centimeter boven de technische leidingen is er geen aparte laag eindchape nodig.
FIM K/K


FIM K/K is een kant-en-klare isolatiemortel, geschikt voor elke ondergrond. Het is samengesteld uit gerecycleerde EPS-korrels (2 tot 8 mm groot), toeslagstoffen en sneldrogend cement. FIM K/K is een standaard isolatiechape die ideaal is als uitvullaag bij zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.
In tegenstelling tot FIM Force is FIM K/K niet direct betegelbaar, er moet een chapelaag worden aangebracht waarop de tegels kunnen worden verlijmd. Met een minimale uitvulhoogte van 2 centimeter boven de technische leidingen is een eindchape of mortelbed van belang voordat je gaat betegelen.


FIM Lite


FIM Lite is een kant-en-klare isolatiemortel op basis van gerecycleerde EPS-korrels en toeslagstoffen, met cement als bindmiddel. FIM Lite is niet rechtstreeks betegelbaar, het heeft een lage druksterkte van 0,1 N/mm. Met een minimale uitvulhoogte van 3 centimeter is een eindschape met bewapening noodzakelijk om te betegelen.
Wat FIM Lite onderscheidt, is de hoge isolatiewaarde. FIM Lite heeft een warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,048 W/mK. Dit betekent dat het materiaal heel goed warmte tegenhoudt en vasthoudt, waardoor het de vloer ook met een dunnere chapelaag extreem goed isoleert.


FIM isolatiechape kopen? Bestel eenvoudig online!


Ben jij op zoek naar een uitstekende chape om jouw vloer te isoleren? In onze webwinkel vind je de juiste producten van FIM waarmee je elke klus professioneel isoleert.
• Lager energieverbruik;


• Hoger wooncomfort;


• Voor particulier en professional;


• Gegarandeerde kwaliteit;


• Bestel simpel en snel online!

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S