Vochtbestrijding

Bescherm je woning extra tegen vocht door het aanbrengen van vochtwerende producten. Dit kan zowel binnen als buiten zijn, een doorsnee woning wordt meermaals geconfronteerd met vocht en vochtproblemen.Vochtbestrijding

Vochtbestrijding: bescherm je woning tegen opkomend vocht

Vocht is een naar probleem en dien je zo snel mogelijk aan te pakken. Hoe langer je wacht met vochtbestrijding, hoe groter het risico op schimmels en een muffe geur in huis. Bovendien leidt vocht tot allerlei gezondheidsproblemen. Opstijgend vocht behandelen, doe je daarom zo snel mogelijk. Heb je last van een vochtprobleem in huis en zoek je manieren en middelen om dit op te lossen? Bouwdepot heeft allerlei producten voor vochtbestrijding in de aanbieding. Snel en effectief opstijgend vocht behandelen? Verdiep je in ons aanbod vochtwerende producten en ga actief aan de slag met vochtbestrijding!

Welke vochtproblemen komen vaak voor?

Vochtproblemen uiten zich op allerlei manieren. We benoemen een aantal vochtproblemen die vaak voorkomen:

 • Opstijgend vocht dat ontstaat door het ontbreken van (goede) vochtwering;

 • Doorslaand vocht als gevolg van slijtage;

 • Vochtproblemen in de kelder door een hoge grondwaterstand;

 • Condensvorming door een hoge luchtvochtigheid;

 • Lekkage.

Wat de oorzaak van een vochtprobleem ook is: kom zo snel mogelijk in actie en kies voor vochtbestrijding.

Wat is opkomend vocht?

Opkomend of opstijgend vocht ontstaat meestal door een slechtwerkende vochtwering of het ontbreken hiervan. Dit betekent dat muren al het vocht opslurpen waardoor vochtplekken onderaan de muren ontstaan. Vocht trekt langzaam omhoog en resulteert in bruine plekken, schimmels en een loskomende muurafwerking. Opstijgend vocht behandelen is essentieel, want middels vochtbestrijding voorkom je ergere scenario's.

Waarom opstijgend vocht behandelen?

Kom bij vochtproblemen zo snel mogelijk in actie door middel van effectieve vochtbestrijding. Opstijgend vocht behandelen voorkomt erger en is ook beter voor je gezondheid. Behalve vochtplekken en schimmelvorming draagt vocht ook bij aan een muffe geur in huis. Bovendien trekt vocht ongedierte aan en zorgt het op de lange termijn voor schade aan je woning. Opstijgend vocht behandelen is daarom urgent en beslist noodzakelijk! Welke vorm van vochtbestrijding is hierbij nodig?

Opstijgend vocht behandelen, hoe doe je dat?

Heb je last van optrekkend vocht en wil je opstijgend vocht behandelen? Er zijn twee manieren om opstijgend vocht te behandelen:


 1. De muren injecteren met een vochtwerende crème of gel. Dit middel zorgt ervoor dat je muren drogen;

 2. De muren onderkappen en het aanbrengen van een kunststof waterkering. Op die manier trekt grondvocht langer niet je muren in.


Opstijgend vocht behandelen doe je met de producten die je koopt in onze webshop. Welke middelen voor vochtbestrijding heb jij nodig?

Wat zijn de voordelen van vochtbestrijding?


Opstijgend vocht behandelen of een ander vochtprobleem in huis aanpakken? Vochtbestrijding levert áltijd voordelen op. Wat zijn dé voordelen van vochtbestrijding?

 • Vochtbestrijding draagt bij aan een gezond leefklimaat;

 • Vochtbestrijding voorkomt dat er schimmels ontstaan;

 • Vochtbestrijding verlengt de levensduur van je woning en ook behoudt het meubels en gordijnen;

 • Vochtbestrijding resulteert in minder hoge stookkosten, want een droge woning wordt sneller warm;

 • Vochtbestrijding verbetert je algehele gezondheid.


Opstijgend vocht behandelen of een ander vochtprobleem aanpakken? Alle benodigde producten voor vochtbestrijding vind je in onze webshop!

Aanbod vochtwerende producten bij Bouwdepot

Opstijgend vocht behandelen? In onze webshop kies je uit een veelzijdig aanbod producten voor vochtbestrijding. Voegband, bitumen en muurinjectie zijn slechts enkele middelen die je bij ons aanschaft om vochtbestrijding vorm te geven. Via de zoekfilters aan de linkerzijde verfijn je je speurtocht naar vochtwerende producten. Vragen over vochtbestrijding of opstijgend vocht behandelen? Contacteer onze klantenservice en laat ons je helpen bij opstijgend vocht behandelen en andere problemen van vochtbestrijding.

Bestel online producten voor vochtbestrijding

Opstijgend vocht behandelen in huis? Producten voor vochtbestrijding bestel je tegen een scherpe prijs in onze webshop. We hebben allerlei vochtwerende producten in huis om vocht te behandelen of tegen te gaan. Bestel in onze webshop wat je nodig hebt en laat je aankoop bezorgen op elk adres in Nederland en België. Producten voor vochtbestrijding zijn ook op te halen bij een van onze afhaaldepots in Vlaanderen. Word vocht daarom de baas dankzij het gevarieerde assortiment van Bouwdepot!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S