Vochtbestrijding

Bescherm je woning extra tegen vocht door het aanbrengen van vochtwerende producten. Dit kan zowel binnen als buiten zijn, een doorsnee woning wordt meermaals geconfronteerd met vocht en vochtproblemen.Vochtbestrijding

Vooral de gevel en de natte ruimtes in een woning zijn plekken die je best behandelt met een vochtwerend middel, dit als een preventieve maatregel om problemen zoals schimmelvorming of huiszwam voor te zijn. In onze webshop kan je een breed gamma aan kwalitatieve vochtbestrijdigns producten kopen om je woing te beschermen tegen de invloeden van vocht.

Injectiemiddelen online kopen

Om opstijgend vocht te voorkomen en bestrijden, kan je je muren injecteren met een vochtwerend middel of vochtwerende gel. Deze vochtwerende emulsie zal zich in de muren verspreiden. Hierdoor ontstaat een een geheel waterdichte basis in de muur, die er tevens voor zorgt dat muren snel zullen uitdrogen na natte weersomstandigheden. In onze webshop kan je injectiemiddelen van de merken SikaMur en Rectavit kopen, alsook de nodige accessoires om de middelen in je muren te injecteren.

Gevelimpregnatie online bestellen

Om je gevel te beschermen tegen doorslaand vocht, is het noodzakelijk deze periodiek op te knappen en te behandelen met een gevel impregnerend middel. Zo maak je je gevel waterbestendig en tevens beter damp-open, waardoor de gevel een stuk sneller zal uitdrogen. Tevens verbetert hydrofuge de weerstand van de gevel tegen vuil, mos en schimmels. Gevelimpregnerend middel kan worden aangebracht op gevels bestaande uit mortel, metselwerk, natuursteen en diverse andere gevelbekledingen. Het is een milieuvriendelijk product en optioneel overschilderbaar. Je kan online impregnerende middelen bestellen van Sika.

Vochtwerende verf en coatings

Een vochtwerende verf of vochtwerende coating aanbrengen? Dit zorgt ervoor dat muren zowel binnenshuis als buitenshuis extra bestending zijn tegen vocht en de gevolgen van vocht. In de webshop kan je vochtwerende verf kopen om poreuze materialen in een natte ruimte zoals de badkamer of keuken beter te beschermen. Vochtwerende middelen zijn ook het ideale middel om schimmelvorming te voorkomen. In de webshop kan je tevens vochtwerende coating bestellen speciaal voor funderingen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S