OSB platen

OSB platen: platen gemaakt van restmateriaal

Heb je platen nodig voor skeletbouw of voor wand-, vloer- en dakconstructies? Met OSB platen (Oriented Strand Board) kies je voor kwalitatieve platen die zijn gemaakt van verlijmde houtsnippers. Bouwdepot helpt je graag aan de juiste platen te kopen voor je bouwklus, want wij hebben ons gespecialisee...

OSB platen: platen gemaakt van restmateriaal

Heb je platen nodig voor skeletbouw of voor wand-, vloer- en dakconstructies? Met OSB platen (Oriented Strand Board) kies je voor kwalitatieve platen die zijn gemaakt van verlijmde houtsnippers. Bouwdepot helpt je graag aan de juiste platen te kopen voor je bouwklus, want wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van professionele bouwmaterialen, zoals OSB platen aan een scherpe prijs.

Lees meer


OSB platen

Groot aanbod OSB platen

OSB platen zijn sterk, licht in gewicht en uiterst duurzaam. Ideaal dus om mee te verbouwen. Bij ons heb je verschillende types OSB platen. Je kan kiezen uit OSB 12 mm of OSB 18 mm. Naar welke plaatdikte je voorkeur ook uitgaat, de kwaliteit is altijd dik in orde. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik de zoekfilters om de juiste OSB platen aan te schaffen.

Verzenden of ophalen van OSB platen

Het bestellen van OSB 12 mm of OSB 18 mm doe je gemakkelijk online. Het is aan jou of je kiest voor verzenden of ophalen. Wij verzenden snel en dit doen we in zowel Nederland als België. Liever je OSB platen ophalen? Dit kan bij een van onze depots in Vlaanderen.

Waarom je een bestelling doet bij Bouwdepot

Wil je OSB platen aanschaffen bij een bedrijf gespecialiseerd in bouwmaterialen? Doe dan vooral je aankoop bij Bouwdepot. Wij selecteren alleen de beste bouwmaterialen voor professionals en particuliere klussers. Verder profiteer je bij ons ook van aantrekkelijke prijzen. Hulp nodig bij je aankoop? Stel je vraag via de website of neem telefonisch contact met ons op.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S