PIR isolatie met OSB plaat

PIR isolatie met OSB plaat PIR isolatie met OSB plaat

PIR isolatie met OSB plaat 

De zolder van je nieuwe of bestaande woning isoleren? PIR isolatie met OSB plaat verzekert je van een stevige isolatieplaat en een hoge isolatiewaarde. Dit isolatiemateriaal is daarom populair bij doe-het-zelvers en professionals. Bouwdepot verkoopt allerlei bouwmaterialen en gereedschappen voor beide doelgroepen. Wat voor isolatiemateriaal je ook zoekt, je vindt het in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor een PIR plaat of OSB plaat bij het isoleren van de zolder. Scrol vooral door ons ruime assortiment en plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop. 

Waarom PIR isolatie met OSB plaat?

PIR-isolatie inclusief OSB plaat is isolatiemateriaal waarbij een OSB plaat worden verlijmd op een PIR plaat. PIR isolatie met OSB plaat komt goed van pas bij het isoleren van een zoldervloer. Isoleren en afwerken is hierbij in één handeling mogelijk. Behalve zoldervloeren wordt dit isolatiemateriaal ook gebruikt bij voorzetwanden, hellende daken en plafonds. Verder wordt deze isolatievorm ook toegepast bij het isoleren van garages. Het isolatiemateriaal is niet altijd geschikt voor zichtwerk, tenzij je het afwerkt met behulp van gipsplaten.

De beste isolatie voor een zoldervloer

Wil je met isolatie voor een zoldervloer aan de slag? Ga dan voor drukvaste platen. Dit isolatiemateriaal is dun en houdt een vloer beloopbaar. Het is ook mogelijk om een zoldervloer te isoleren met glas- en rotswol vloerisolatie. Heb je advies nodig hoe je de isolatiematerialen verwerkt op je zolder? Win gerust advies in bij een van onze isolatiespecialisten. We helpen je graag om je isolatieklus op de juiste wijze te voltooien.

De voordelen van drukvaste platen

De aankoop en verwerking van drukvaste platen op een zoldervloer brengt diverse voordelen met zich mee. Bouwdepot somt ze voor je op:

  • Dit isolatiemateriaal is optimaal bestand tegen vervorming en indrukking;

  • De platen zijn ideaal voor een vloer of dak waarop gelopen wordt;

  • Naast warmte-isolatie profiteer je bij drukvaste platen ook van een uitstekende geluidsisolatie;

  • Drukvaste platen zijn brandvertragend en bij Bouwdepot aantrekkelijk geprijsd.

 

 

Goede isolatie voor een zoldervloer nodig? Ga voor de drukvaste platen uit onze webshop en profiteer van kwalitatieve isolatie.

Aanbod isolatie in onze bouwmarkt

Ben je op zoek naar PIR isolatie met OSB plaat? PIR plaat en OSB plaat is bij Bouwdepot verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en formaten. Selecteer de gewenste isolatiedikte en profiteer van kwalitatieve isolatie. Wil je raam- en deurkozijnen beter isoleren? Dit is mogelijk met isolatieschuim. Bekijk daarom het complete aanbod isolatiemateriaal in onze webshop en bestel direct wat nodig is om isolatiewerkzaamheden naar tevredenheid af te ronden. Vragen over onze isolatieproducten? Neem contact op met onze klantenservice en laat je ondersteunen in je zoektocht naar passend isolatiemateriaal.

Hierom PIR isolatie met OSB plaat kopen bij Bouwdepot 

Isolatie voor je zoldervloer nodig? De beste isolatiematerialen bestel je in onze webshop voor aannemers en particulieren. Drukvaste platen zijn uitvoerig getest door bouwprofessionals en daarom ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. We leveren isolatiematerialen zowel thuis als op de werf. Dit doen we in zowel Nederland als België. Woon je in de buurt van een afhaaldepot in Vlaanderen? Geef bij je bestelling aan dat je de isolatiematerialen graag ophaalt. Je ontvangt een seintje zodra je order gereed is. Niets missen van onze competitieve prijzen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op de sociale media.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S