Keramische snelbouwstenen

Snelbouwsteen: hoogwaardige baksteen gemaakt van klei

Wil je binnenshuis muren en scheidingswanden metselen? Dit doe je met snelbouwsteen. Bouwdepot is jouw partner in je zoektocht naar professionele bouwmaterialen. Daarom zit je ook voor de aankoop van snelbouwstenen bij ons helemaal goed. 

Snelbouwsteen: hoogwaardige baksteen gemaakt van klei

Wil je binnenshuis muren en scheidingswanden metselen? Dit doe je met snelbouwsteen. Bouwdepot is jouw partner in je zoektocht naar professionele bouwmaterialen. Daarom zit je ook voor de aankoop van snelbouwstenen bij ons helemaal goed. 

Lees meer

Subcategorieën

 • Snelbouw gevelstenen
  Op zoek naar snelbouw bakstenen voor uw gevel? Dan bent u bij Bouwdepot alvast bij het juiste adres! Bij bouwdepot kan je snelbouwstenen van Wienerberger eenvoudig online kopen! Deze snelbouw bakstenen kunnen zowel per stuk als per pallet online besteld worden.
 • Snelbouw voor metselmortel
  Op zoek naar snelbouw bakstenen voor uw gevel? Dan bent u bij Bouwdepot alvast bij het juiste adres! Deze snelbouw bakstenen van Wienerberger zijn zeer eenvoudig te metselen aan de hand van mortel. Bij bouwdepot kan je snelbouwstenen voor mortel ook wel thermobrick genoemd, eenvoudig online kopen. Deze snelbouw bakstenen kunnen zowel per stuk als per pallet online besteld worden.
 • Snelbouw voor lijmmortel
  Op zoek naar snelbouw bakstenen voor uw gevel? Dan bent u bij Bouwdepot alvast bij het juiste adres! Deze snelbouw bakstenen zijn zeer eenvoudig te metselen aan de hand van Porotherm lijm. Ze kunnen uiteraard ook op de traditionele manier vermetseld worden. Bij bouwdepot kan je snelbouwstenen voor lijmmortel van Wienerberger en al zijn toebehoren eenvoudig online kopen. Deze snelbouw bakstenen kunnen zowel per stuk als per pallet online besteld worden.
 • Snelbouw voor PU-verlijming
  Op zoek naar snelbouw bakstenen voor uw gevel? Dan bent u bij Bouwdepot alvast bij het juiste adres! Deze snelbouw bakstenen zijn zeer eenvoudig te metselen aan de hand van PU-lijm. Gebruik Porotherm Dryfix in plaats van traditionele mortel of lijmmortel voor een nòg snellere plaatsing van uw binnenmuren. Deze snelbouw bakstenen voor PU-verlijming kunnen uiteraard ook op de traditionele manier vermetseld worden. Bij bouwdepot kan je snelbouwstenen voor PU-verlijming van Wienerberger en al zijn toebehoren, eenvoudig online kopen. Deze snelbouw bakstenen kunnen zowel per stuk als per pallet online besteld worden.


Keramische snelbouwstenen

Waarom kies je voor snelbouwsteen?

Zoek je bouwstenen die je gemakkelijk en snel kan verwerken? Dan is de keuze voor snelbouwsteen snel gemaakt, want het gewicht is gering en ook de vorm vlot hanteerbaar. Bovendien sijpelt er dankzij de dunne voegen amper warmte weg. Dit bevordert natuurlijk een duurzaam bouwproces!

Wat is ons overige aanbod aan gevelstenen?

Naast snelbouwstenen hebben we bij Bouwdepot ook gevelstenen en bakstenen in de aanbieding. Wat je ook aanschaft, al onze bouwmaterialen zijn scherp geprijsd en dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je bestelling te plaatsen. We leveren snel in zowel Nederland als België, maar het is ook mogelijk om de bakstenen af te halen op een depot in Vlaanderen.

Waarom je een bestelling plaatst bij Bouwdepot

Bouwdepot richt zich op professionals in de bouw, maar ook particuliere klussers weten ons steeds vaker te vinden. Voor iedere klus hebben we de juiste bouwmaterialen in huis. Welke materialen je ook bestelt, alles is meermaals getest én goedgekeurd door aannemers. Kortom: doe je aankoop in onze groothandel en maak van je bouwproject een gegarandeerd succes!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S