Tegelsnijders

Tegelsnijder online kopen bij Bouwdepot

Een keukenblok of toilet betegelen? Vloeren en wanden leggen met tegels dikker dan één centimeter? Dit werk gaat je eenvoudiger en sneller af met een tegelsnijder. Zoek je een betrouwbare en professionele tegelsnijder bij het verwerken van tegels? Bouwdepot heeft tegelsnijders in het assorti...

Tegelsnijder online kopen bij Bouwdepot

Een keukenblok of toilet betegelen? Vloeren en wanden leggen met tegels dikker dan één centimeter? Dit werk gaat je eenvoudiger en sneller af met een tegelsnijder. Zoek je een betrouwbare en professionele tegelsnijder bij het verwerken van tegels? Bouwdepot heeft tegelsnijders in het assortiment voor allerlei toepassingen. Een Kaufmann tegelsnijder is bij uitstek geschikt voor de professional en de veeleisende doe-het-zelver. Neem daarnaast een kijkje bij ons overige aanbod tegelsnijders en bestel direct online!

Lees meer


Tegelsnijders

Wat is een tegelsnijder?

Een tegelsnijder gebruik je om tegels op maat te snijden. Een uitkomst wanneer je in een hoek slechts een halve tegel nodig hebt. De tegelsnijder werkt met behulp van een hendel waardoor een tegel eenvoudig breekt. Er zijn tegelsnijders verkrijgbaar voor lichte tegelwerkzaamheden in de keuken, badkamer of toilet. Dit soort tegelsnijders gebruik je bij tegels met een dikte van maximaal tien millimeter. Voor harde tegels met een grotere dikte dan tien millimeter adviseert Bouwdepot om een tegelsnijder te gebruiken met een grotere breekkracht.

Kaufmann tegelsnijder: geschikt voor allerlei soorten tegels

Tegelsnijders zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Kaufmann tegelsnijder is gereedschap dat voornamelijk wordt gebruikt door professionals. Een Kaufmann tegelsnijder komt van pas bij het snijden van tegels, platen, mozaïek, steengoed, glas en porselein. Dit maakt een Kaufmann tegelsnijder multifunctioneel en daarom is deze tegelsnijder altijd een aanwinst voor je bedrijf. Run je geen aannemersbedrijf, maar ben je wel een handige klusser? Een Kauffman is ook geschikt voor de handige doe-het-zelver.

Voordelen tegelsnijders

Ga je voor een Kaufmann tegelsnijder of een snijder van een ander merk? Dit gereedschap levert je hoe dan ook allerlei voordelen op:


  • Tegels snijden zorgt voor een fijnere snijlijn dan wanneer je tegels op maat zaagt;

  • Een tegelsnijder is goedkoper in aanschaf dan een tegelzaag;

  • Een tegelsnijder zorgt voor veel minder stof dan een zaag;

  • Een Kaufmann tegelsnijder is verkrijgbaar voor tegels met een dikte van 12 tot 22 millimeter;

  • Een Kaufmann tegelsnijder werkt sneller en dus rond je je tegelklus sneller af.

Maakt het gebruik van een tegelsnijder je enthousiast? Bestel een Kaufmann tegelsnijder in onze webshop en profiteer direct van bovengenoemde voordelen.

Welke tegelsnijder kopen voor je tegelklus?

Tegelsnijders zijn er in allerlei soorten en maten en dit maakt je zoektocht naar een goede tegelsnijder soms best lastig. Bouwdepot geeft je enkele praktische tips:

  • Stem de aankoop van een tegelsnijder af op het soort tegels dat je snijdt;

  • Let bij de verwerking van grote tegels altijd op de minimale snijlengte van een tegelsnijder;

  • Het gebruik van een Kaufmann tegelsnijder met een minimale breekkracht van duizend kilo is noodzakelijk bij tegels met een dikte van meer dan één centimeter;

  • Tegels diagonaal snijden? Bekijk de maximale lengte bij diagonaal snijden door de specificaties van een tegelsnijder zorgvuldig door te nemen.

Is duidelijk welke tegelsnijder het wordt? Scrol door ons aanbod tegelsnijders en bestel het gewenste gereedschap eenvoudig online.

Hierom een tegelsnijder kopen bij Bouwdepot

Ben je voor je tegel- of aannemersbedrijf op zoek naar een Kaufmann tegelsnijder? Een betaalbare Kaufmann tegelsnijder bestel je in onze groothandel. We hebben meerdere tegelsnijders in het assortiment en verzekeren je van een snelle verzending. Dit doen we in heel Nederland en België.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S