TERRAS & TUIN

Bij Bouwdepot vind je een uitgebreid aanbod buitentegels en sierbestrating. Voor de aanleg van terrassen, opritten, paden en pleinen kan je kiezen tussen natuursteen, betonklinkers en kleiklinkers. Ook grind of dolomiet behoren tot de mogelijkheden alsook kunstgras. Dit alles kan je tevens afwerken met steenkorven.

Subcategorieën

 • Ondergrond terras & oprit

  Ons online assortiment stabiliseerde ondergronden voor de professional en betere doe-het-zelver

 • Terras & oprit
 • Afboording & pallisades

  Afboording tuin: hoe belangrijk is het?

 • Voegzand, polymeren & voegsels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van voegzand en cementvoegsel beschikbaar in verschillende kleuren: grijs, wit, zwart, beige.

 • Afwatering & putdeksels
 • Afsluitingen & zichtremmers
  Bij Bouwdepot kan je een volledig online assortiment vinden voor het plaatsen van draadafsluitingen.
 • Brievenbussen & huisnummers

  We bieden online zowel brievenbussen aan in Belgische blauwe hardsteen (arduin) alsook in aluminium. Een aantal modellen zijn tevens voorzien om kleine postpakketjes te kunnen ontvangen wanneer je niet thuis bent. En dit alles geleverd aan zéér competitieve prijzen!

 • Anti-worteldoeken & geotextiel

  Anti worteldoek / geotextiel: voor een onderhoudsarme tuin

  Geniet je graag van een tuin zonder onkruid én die onderhoudsvriendelijk is? Een anti worteldoek helpt je hierbij. Het is een slimme manier om de groei van onkruid en ander soort plantenwortels tegen te gaan. Een worteldoek op rol wordt veelvuldig gebruikt door zowel hoveniers als professionals, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar een anti worteldoek te vinden. Zoek je een stevig en betrouwbaar wortel doek? Bouwdepot verkoopt worteldoek op rol en is daarom je ideale partner in je zoektocht naar een anti worteldoek. We hebben een ruim assortiment, waardoor er voor jou een geschikt anti worteldoek in de aannieding is. Ontdek waarom een anti worteldoek kopen bij Bouwdepot een goed idee is.

 • Onderhoud terras / oprit

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhoudenreinigenbehandelen en beschermen van blauwe hardsteen, keramiek, natuursteen en beton.

 • Tuingereedschap

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande tuingereedschap. Ons assortiment is online bestelbaar en bestaat uit onder andere: hamers, zagen, handschoenen, koorden, kuipen, meters, vernevelaars of druksproeiers, rij- en stempelplaten.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S