TERRAS & TUIN

Bij Bouwdepot vind je een uitgebreid aanbod buitentegels en sierbestrating. Voor de aanleg van terrassen, opritten, paden en pleinen kan je kiezen tussen natuursteen, betonklinkers en kleiklinkers. Ook grind of dolomiet behoren tot de mogelijkheden. Dit alles kan je tevens afwerken met steenkorven.

Subcategorieën

 • Natuursteen

  We bieden een uitgebreid online gamma 1ste keus natuursteen aan voor terras, oprit, paden en dit aan competitieve prijzen.


 • Terrastegels

  Terrastegels: geef je tuin karakter en uitstraling

 • Klinkers

  Klinkers: voor het bestraten van tuinen, wegen en opritten

  Wil je je tuin, terras of oprit opnieuw bestraten? Met klinkers kies je voor prachtige sierbestrating. Bouwdepot is hét adres in je zoektocht naar klinkers kopen. Wij richten ons op aannemers en particulieren en hebben allerlei soorten straatstenen in het assortiment. Welke betonklinkers of kleiklinkers zie jij graag terug in de buitenruimte?

 • Kunstgras

  Wilt u dit jaar uw tuin een flinke upgrade geven? Dan is het aanleggen van kunstgras zeker het overwegen waard. Kunstontzettegras oogt allang niet meer goedkoop; de kwaliteit van kunstgras is er de afgelopen jaren zeer veel op vooruit gegaan. Nu kunt u kunstgras kopen dat haast niet van echt gras is te onderscheiden, doch met de vele voordelen van kunstgras.

 • Putdeksels en roosters
  ZIE RUBRIEK AFWATERING 
 • Tegeldragers

  Maak ruimte vrij onder tegels met een tegeldrager

  Speur je online naar tegeldragers? Het gebruik van een tegeldrager kom je vooral tegen bij een dakterras. Om die reden wordt het ook wel een terrasdrager genoemd. De drager creëert ruimte voor leidingen en kabels. Daarnaast wordt dit tegelsysteem ook gebruikt bij parkeerdaken. Hoe dan ook, voor de aankoop van dit bouwmateriaal moet je bij Bouwdepot zijn!

 • Afboording en pallisades

  Afboording tuin: hoe belangrijk is het?

 • Afvoergoten
  Bij Bouwdepot vind je een uitgebreid online gamma afvoergeulen en afvoergoten voor terassen alsook opritten en dit van het merk Aco aan scherpe prijzen.

  Vergeet bij het online bestellen van je afvoergoot niet om ook de accessoires zoals een eindplaat en zijafvoer of uitloop online te kopen.
 • Stabiliserende ondergronden

  Ons online assortiment stabiliseerde ondergronden voor de professional en betere doe-het-zelver

 • Voegzand, polymeren & voegsels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van voegzand en cementvoegsel beschikbaar in verschillende kleuren: grijs, wit, zwart, beige.

 • Drainagebuizen
  ZIE RUBRIEK AFWATERING 
 • Keien, siergrind en grindplaten

  We bieden een 125-tal verschillende soorten siergrind en sierkeien aan, direct uit voorraad leverbaar. We leveren deze in big bags alsook is er heel wat siergrind beschikbaar in zakken van 27 liter.


  Voor grindstabilisatie op oprit & wandelpaden bieden we kwalitatieve grindplaten aan.

 • Afsluitingen
  Bij Bouwdepot kan je een volledig online assortiment vinden voor het plaatsen van draadafsluitingen.
 • Muurkappen
  Muurkappen of muurdekstenen zijn ideaal voor afwatering van tuinmuren, platte daken, muurkronen.

  In ons gamma kan je zowel dekstenen in beton vinden als keramische dewelke de look hebben van natuursteen (blauwe hardsteen) maar met het onderhoudsgemak van keramiek.
 • Steenkorven en schanskorven

  Steenkorven en schanskorven kennen de afgelopen jaren een enorm succes en niet zonder reden: deze multifunctionele muren zijn eenvoudig en in een zeer korte tijd vrijwel overal te plaatsen. Met een natuursteenvulling naar keuze heb je tevens oneindig veel mogelijkheden qua kleur en uitstraling voor je tuin, afsluiting of scheidingsmuur. Steenkorven en schanskorven zijn tevens ook te gebruiken als grond- en waterkering.

 • Brievenbussen

  We bieden online zowel brievenbussen aan in Belgische blauwe hardsteen (arduin) alsook in aluminium. Een aantal modellen zijn tevens voorzien om kleine postpakketjes te kunnen ontvangen wanneer je niet thuis bent. En dit alles geleverd aan zéér competitieve prijzen!

 • Onderhoud terras / oprit

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhoudenreinigenbehandelen en beschermen van blauwe hardsteen, keramiek, natuursteen en beton.

 • Tuingereedschap

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande tuingereedschap. Ons assortiment is online bestelbaar en bestaat uit onder andere: hamers, zagen, handschoenen, koorden, kuipen, meters, vernevelaars of druksproeiers, rij- en stempelplaten.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S