VoegmortelsVoegmortels

Voegmortel voor verschillende soorten bestratingen

Geef je buitentegels graag een mooie en duurzame afwerking? Dit doe je met behulp van voegmortel. Voor snel uithardende en krimparme voegmortel zit je bij Bouwdepot helemaal goed. We verkopen allerlei soorten voegmiddelen en hebben voor elke voegklus de gewenste benodigdheden in huis. Dit gaat dus ook op voor het Herstellen van bestaand voegwerk. Krimparme voegmortel bestel je daarom online bij Bouwdepot. We hanteren scherpe prijzen en verzekeren je van een snelle levering in Nederland en België. 

Wat is voegmortel?

Voegmortel gebruik je voor het voegen van bestaand of nieuw terras- of straatwerk. Het is er in verschillende kleuren en daarom zorg je voor een passend en natuurlijk effect bij je straatwerk. Met het juiste voegmiddel ga je ook de groei van onkruid in je terras- of straattegels perfect tegen. Voegen worden namelijk hard zodat onkruid geen kans krijgt om te ontkiemen. Bovendien is het voegmengsel een perfecte manier om ongedierte in de buitenruimte te voorkomen. 

Voegmortel voor kasseien en klinkers

Ben je op zoek naar voegmortel voor kasseien en klinkers? Met Compaktuna Flowjoint haal je een passend voegmiddel in huis. De krimparme voegmortel voor kasseien en klinkers is te koop in de kleuren beige en grijs. Het voegmengsel is gebruiksklaar en hecht zich snel aan kasseien en klinkers. Daarnaast komt het ook goed van pas bij het opvoegen van kasseien. Welk voegmengsel van Compaktuna Flowjoint heb jij nodig voor je voegklus? 

Voegmortel voor bestratingen uit natuurstenen of klinkers

Knauf EASYJoint is een bekend merk van voegmortel voor bestratingen uit natuurstenen of klinkers. Dit voegmengsel op cementbasis is veredeld met kunsthars, vulstoffen en hoogwaardige toeslagstoffen. Het hardt snel en laat ook geen water door. Het is geschikt voor natuurstenen, klinkers of kasseien met rechte of onregelmatige kanten. Je gebruikt het bijvoorbeeld voor terrassen, opritten, tuinpaden en berijdbare wegen. Twijfel je of Knauf EASYJoint geschikt is voor jouw voegklus? Stel je vraag aan een van onze specialisten!

Voegmengsel voor het herstellen van bestaand voegwerk

Het herstellen van verouderd voegwerk geeft een tuin of terras een frisse en nieuwe uitstraling. Daarnaast voorkomt het schade aan bestaand straatwerk. Bouwdepot verkoopt voegmortel voor het herstellen van bestaand voegwerk in tuin- en terrastegels. Het voegmengsel van Compaktuna Flowjoint is verkrijgbaar in verschillende soorten en daarom vind je bij ons altijd de juiste voegmaterialen voor jouw buitenruimte.

Aanbod voegmortel bij Bouwdepot

In onze webshop kies je uit voegmengsels van de merken Compaktuna Flowjoint en Knauf EASYJoint. Welk voegmengsel je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Alles is uitvoerig getest door onze experts. Kijk verder ook eens bij ons uitgebreide assortiment tegelvoegsel, bedoeld voor het voegen van wand- en vloertegels. We zijn namelijk een allround webshop zodat je al je aankopen doet op één plek.

Hierom plaats je een bestelling in de webshop

Herstellen van bestaand voegwerk en opvoegen van kasseien doe je met de materialen en producten uit onze webshop. Bouwdepot heeft namelijk voor elke voegtoepassing de benodigdheden in huis. Met de voegmengsels van Compaktuna Flowjoint en Knauf EASYJoint is al je voegwerk binnen een kort tijdsbestek geklaard. We bezorgen een bestelling bij je thuis of op de werf, maar afhalen bij een van onze veertien afhaaldepots in Vlaanderen is ook een optie. Snel uithardende en krimparme voegmortel nodig? Wacht niet langer met het plaatsen van je order, maar bestel direct wat je nodig hebt aan voegmengsel in onze webshop!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S