Cellenbeton- & kimblokken

Cellenbeton: licht en natuurlijk bouwmateriaal

Ben je voor je bouwproject op zoek naar cellenbeton? Dan heb je met Ytong goud in handen. Ytong blokken zijn licht in gewicht en worden daarom veel gebruikt op de bouwplaats. Bouwdepot verkoopt online allerlei soorten blokken beton van Ytong aan aannemers en particulieren. Daarom is het altijd de m...

Cellenbeton: licht en natuurlijk bouwmateriaal

Ben je voor je bouwproject op zoek naar cellenbeton? Dan heb je met Ytong goud in handen. Ytong blokken zijn licht in gewicht en worden daarom veel gebruikt op de bouwplaats. Bouwdepot verkoopt online allerlei soorten blokken beton van Ytong aan aannemers en particulieren. Daarom is het altijd de moeite waard om bij ons een bestelling te plaatsen.

Lees meer


Cellenbeton- & kimblokken

Waarom Ytong blokken?

Cellenblokken van Ytong zijn eenvoudig te verwerken door vakmensen. Ytong is ideaal isolatiemateriaal, ongevoelig voor vocht, brandwerend en vorstbestendig. Kimblokken zijn vooral aantrekkelijk vanwege hun draagkracht en thermische isolatie. Voor een optimaal stevig resultaat maak je tevens gebruik van speciale ytong lateien.

Wat is het aanbod van Ytong bij Bouwdepot?

Bouwdepot heeft een groots aanbod cellenblokken van het merk Ytong. De muurblokken en draagbalken zijn van de allerbeste kwaliteit en te koop in allerlei formaten en uitvoeringen. Met behulp van de filters op de website selecteer je eenvoudig de juiste bouwmaterialen voor je bouwklus.

Bestel online kimblokken bij Bouwdepot

Heb je op korte termijn Ytong blokken of kimblokken nodig voor je bouwproject? Doe je aankoop bij Bouwdepot en maak kennis met een aantal aantrekkelijke voordelen. Bij ons geniet je bijvoorbeeld van zeer scherpe prijzen en ook kan je rekenen op een snelle levering. Je bouwproject ligt dus nooit lang stil. Bestel daarom al je bouwmaterialen in onze groothandel en reken veilig af in een online omgeving.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S