Binnendeuren in staal/aluminiumBinnendeuren in staal/aluminium

Stalen deur

Een stalen deur is een pronkstuk in je woonkamer. Dit is dan ook direct het grote voordelen van een stalen binnendeur. Een stalen deur is namelijk meer dan een deur die je gebruikt om de kamer af te sluiten of om tocht tegen te houden. Een stalen deur is een designstuk dat je als kunstwerk in je interieur een plek geeft en waar je iedere dag gebruik van maakt. Een stalen deur is oorspronkelijk als trend neergezet voor industriële interieurstijlen. Dit is echter achterhaald, want ook in je moderne, luxe landelijke of minimalistische interieur past een stalen deur perfect. Uiteraard heb je een eigen persoonlijke voorkeur qua design en samenstelling. Daarom hebben wij een uitgebreid aanbod voor je beschikbaar, zodat je gemakkelijk een keuze kan maken.

Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurs. Als je op zoek bent naar een nieuwe binnendeur dan kom je al snel uit bij een stalen binnendeur. Die hebben wij voor jou in allerlei uitvoeringen beschikbaar. De uitvoering varieert bijvoorbeeld van een enkele stalen binnendeur tot een duo stalen binnendeur. Zo is er eveneens variatie in het design, waarbij je de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen van sponningen en spijlen. Dit zijn belangrijke verschillen om rekening mee te houden, want de uitvoering van de stalen deur bepaalt wat dat betreft de sfeer en uitstraling in de ruimte.

Stalen binnendeur met glas

Een stalen glazen deur is modern en tijdloos. Dit betekent dat je zelfs na vele jaren niet snel raakt uitgekeken op een stalen deur met glas. Een voordeel van een stalen binnendeur met glas is bovendien dat je profiteert van lichtinval. De wijze waarop de beglazing in een stalen glazen deur is verwerkt, verschilt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een stalen binnendeur met glas aan de bovenzijde. Of je kiest voor een stalen binnendeur met glas dat over de hele deur licht doorlaat.

Stijl van de stalen deur met glas

Bij de aanschaf van een stalen deur met glas is het uiteraard mogelijk om met je voorkeur voor een stijl rekening te houden. Daarom zie je bij de stalen binnendeuren in het aanbod ook de benaming van de stijl van de stalen deur met glas vermeld staan. Het is wat dat betreft mogelijk om een stalen glazen deur in een moderne stijl te kopen of een stalen binnendeur met glas in een klassieke stijl aan te schaffen. Heb je bijvoorbeeld een modern interieur dan past een stalen glazen deur in moderne stijl daar perfect bij. Is de inrichting van je huis meer klassiek? Dan is de keuze voor een stalen glazen deur in klassieke stijl snel gemaakt. Zo past er bij elke woonstijl een stalen deur ofwel stalen deur met glas.

Stalen binnendeur: links- of rechtsdraaiend

Bij het kopen van een stalen binnendeur, zoals een stalen deur met glas is het belangrijk om rekening te houden met de draairichting. Je kan de huidige deur in je interieur gebruiken om te bepalen of deze links- of rechtsdraaiend is en daar de keuze op afstemmen. Zo maak je in elk geval bij je bestelling van een stalen deur de juiste keuze. Het aanbod is te verfijnen door op basis van de draairichting een selectie te maken, zoals bij linksdraaiende stalen binnendeuren of bij rechtsdraaiende stalen binnendeuren.

Stalen glazen deur als schuifdeur

Een moderne variant van een stalen deur is een stalen glazen deur als schuifdeur. In plaats van dat je van een deurkruk gebruikmaakt om de stalen deur met glas te openen of te sluiten, schuif je de stalen binnendeur met glas eenvoudig opzij.

Stalen binnendeur: let op de afmeting van de deuropening

Het is belangrijk om bij het kopen van een stalen deur rekening te houden met de afmeting van de deuropening. Wat dat betreft maken wij het je graag gemakkelijk door de optie het aanbod te filteren op basis van de hoogte en breedte van de deuropening. Zo hebben wij stalen binnendeuren beschikbaar die geschikt zijn voor een deuropening tot een hoogte van 205 cm, 215 cm en 235 cm. Voor wat betreft de breedte is het aanbod te verfijnen door stalen binnendeuren te selecteren voor een deuropening met een breedtemaat van 88 cm, 90 cm, 100 cm 180 of cm 200 cm.

Direct stalen deur online bestellen

Heb je het aanbod bekeken en een keuze gemaakt voor een stalen glazen deur? Plaats direct je bestelling voor een stalen binnendeur met glas dan gaan wij voor je aan de slag. Wij verzenden je stalen binnendeur naar een bezorgadres in België of in Nederland. Profiteer bij je bestelling van een stalen binnendeur met glas van gratis verzending. 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S