Cellenbetonblokken & -lateien

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cellenbeton aan uiterst competitieve prijzen.

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cellenbeton aan uiterst competitieve prijzen.

Lees meer


Cellenbetonblokken & -lateien

Koop cellenbeton bij Bouwdepot

Tijd om te verbouwen? Dan heb je voor jouw project natuurlijk bouwmaterialen nodig. Gelukkig ben je bij Bouwdepot aan het juiste adres als je op zoek bent naar Ytong cellenbeton.

Wat is cellenbeton?

Cellenbeton is een type beton dat gekenmerkt wordt door zijn sterk isolerend vermogen én lage dichtheid. In cellenbeton zitten luchtbellen, waardoor deze lichter zijn. Cellenbeton is ideaal om mee te isoleren. Het is warmte-isolerend, brandwerend en vochtbestendig.  

Wat moet je weten over Ytong cellenbeton?

Ytong cellenbeton wordt geproduceerd door Xella, een gerenommeerd Duits bedrijf met jarenlange ervaring in het maken van bouwmaterialen. Xella staat garant voor kwaliteit, daarom bieden wij dit aan in onze webshop.

Voordelen van Ytong cellenbeton

Ytong cellenbeton heeft verschillende voordelen waardoor het een ideale keuze is om mee te isoleren. Het is gemaakt van lichte materialen waardoor je er eenvoudig mee kan werken in je bouwprojecten. Door de isolerende werking kan je met Ytong cellenbeton duurzame constructies maken. Ideaal dus voor jouw project. Je kan de cellenbeton eenvoudig bewerken, waardoor het eenvoudig te gebruiken is. Je kan het zowel gebruiken in dragende als niet-dragende constructies. Je kan er verschillende kanten mee op.


Cellenbeton afmetingen

Om jouw project tot een goed einde te brengen is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en met passende materialen. Daarom moet je hier ook rekening houden met de cellenbeton afmetingen. Bij Bouwdepot vind je verschillende cellenbeton afmetingen. Kijk dus zeker goed na welke afmetingen je nodig hebt. Via de productfilter kan je eenvoudig zoeken naar de juiste cellenbeton afmetingen.

Cellenbeton buitenmuur

Op zoek naar cellenbeton voor de buitenmuur? Dan kan je gewoon kiezen voor Ytong Cellenbeton. Dit product is ook eenvoudig te overschilderen, waardoor je zelf nog kiezen hoe je dit gaat decoreren. Als je dus kiest voor cellenbeton voor de buitenmuur, maak je een goede keuze.

Waar kun je het voor gebruiken?

Ytong cellenbeton kan je voor heel wat toepassingen gebruiken. Hierboven gaven we al mee dat het perfect kan gebruikt worden voor je buitenmuur, maar het kan ook perfect gebruikt worden voor binnenspouwbladen, binnenwanden of zelf koudebrugonderbrekingen (kimblokken). Bij een bouwproject staat veiligheid steeds centraal. Cellenbeton is daar ideaal voor. Doordat cellenbeton brandwerend is, kan je dit ook gebruiken voor brandwerende scheidingswanden. 


Bij Bouwdepot helpen we je graag

Bij Bouwdepot hebben een breed aanbod aan cellenbeton, waardoor je zeker zal vinden wat je nodig hebt voor je project. Bouwdepot biedt kwalitatieve cellenbeton aan tegen scherpe prijzen. Heb je meerdere cellenbetonblokken nodig? Dan kan je voor sommige types profiteren van volumekortingen. De kortingspercentages vind je terug in de tabellen bij de producten. Maar doorgaans telt, hoe meer cellenbeton je bestelt, hoe hoger het kortingspercentage. 


De meeste cellenbetonblokken hebben we steeds op voorraad, zodat we snel kunnen leveren. Om beschadiging tijdens het leveren tegen te gaan, verpakken we de producten zorgvuldig om dit tegen te gaan. Toch liever de producten zelf ophalen? Bestel ze online én kom ze nadien ophalen in een van onze depots. Daar kan je jouw bestelling ophalen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S