Toebehoren deuren

Deurklinken: ruim assortiment tegen een scherpe prijs

Deurklinken zijn essentieel in huis om je deuren te openen en te sluiten. Zijn je huidige deurklinken aan vervanging toe of heb je een deur aangeschaft zonder deurklink? Ontdek het ruime assortiment aan deurklinken bij Bouwdepot. Hier vind je voor elke deur een passende deurklink.

Behalve d...

Deurklinken: ruim assortiment tegen een scherpe prijs

Deurklinken zijn essentieel in huis om je deuren te openen en te sluiten. Zijn je huidige deurklinken aan vervanging toe of heb je een deur aangeschaft zonder deurklink? Ontdek het ruime assortiment aan deurklinken bij Bouwdepot. Hier vind je voor elke deur een passende deurklink.

Behalve deurklinken verkopen we nog veel meer deurbeslag en dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Voordelig een deurklink kopen doe je daarom bij Bouwdepot. Naar welk deurbeslag gaat jouw voorkeur uit?

Lees meer


Toebehoren deuren

Deurklinken voor allerlei soorten deuren

Ben je op zoek naar een passende deurklink voor je deur? Bij een deurklink kopen, heb je  keuze uit heel wat uitvoeringen. Deurklinken zijn gemaakt van allerlei soorten materialen. Er zijn bijvoorbeeld deurklinken van roestvrij staal, maar voor een deurklink van koper, brons, aluminium, kunststof, zilver of nikkel zit je bij ons ook goed. Een deurklink kopen voor een binnen- of buitendeur? Neem vooral een kijkje bij het aanbod deurklinken op de website en bestel de gewenste deurklink online. Kom je er niet uit? We staan op werkdagen altijd voor je klaar met advies op maat.

Aanbod deurklinken bij Bouwdepot

Bouwdepot beschikt over een divers aanbod deurklinken. Kies bijvoorbeeld uit een deurklink met gebogen of rechte hoek. Is je interieur industrieel ingericht? Ga voor een strakke deurklink in een zwarte kleur. Daarnaast slaag je bij ons ook als je een rozet voor een slot, deurscharnieren of cilinderslot nodig hebt. Bouwdepot deurbeslag is van de allerbeste kwaliteit en daarom loont een deurklink kopen altijd. Een deurklink vervangen van de keuken, het toilet of de voordeur? Een deurklink kopen in onze groothandel verzekert je van absolute kwaliteit.

Voordelen van een goede deurklink

Een deurklink kopen ter vervanging van de huidige deurgreep? Een deurklink vervangen door een deurklink van Bouwdepot levert altijd voordelen op:

  • Een roestvrijstalen of zwarte deurklink is gemakkelijk schoon te maken;

  • Elke deurklink is met het juiste gereedschap probleemloos te bevestigen op een binnen- of buitendeur;

  • Een deurgreep inclusief een drie- of vijfcilinderslot beschermt perfect tegen inbrekers;

  • Een deurgreep op rozet is praktisch en zorgt tegelijkertijd voor een stijlvolle deur.

Een deurklink vervangen in of rondom huis? Maak het jezelf gemakkelijk en kies uit een ruim aanbod deurklinken en ander beslag bij Bouwdepot.

Hoe een deurklink vervangen?

Een deurklink vervangen gaat je gemakkelijk af met goed gereedschap. Welke praktische tips zijn nog meer onmisbaar bij een deurklink vervangen?

  • Verwijder eerst het oude deurbeslag door alle schroefjes los te schroeven;

  • Plaats de nieuwe deurgreep in het openstaande gat;

  • Teken de nieuwe deurgreep af en boor voor, mits de situatie hierom vraagt;

  • Monteer de deurgreep en geniet van je nieuwste aanwinst!


Kortom: kies voor een deurklink kopen bij Bouwdepot en investeer in een stijlvolle deurgreep.

Deurklink kopen? Bestel online bij Bouwdepot!

Een deurklink kopen bij een bouwmarkt gespecialiseerd in deurbeslag? De mooiste deurklinken voor binnen en buiten tref je aan bij Bouwdepot. We hebben ook voor jouw deuren de gewenste deurklinken in huis. Een deurklink kopen doe je daarom bij Bouwdepot. De meeste deurklinken zijn op voorraad en daarom geniet je van een snelle levering in België en Nederland. Woon je in de buurt bij een van onze veertien afhaalpunten in Vlaanderen? Haal je bestelling bij ons op. Nieuwsgierig naar meer bouwmaterialen? Bouwdepot heeft een gigantisch assortiment voor aannemers, bouwprofessionals en particulieren.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S