Productoverzicht van het merk ECOO

Ecolat: duurzame en ecologische afboording


De tuin verrijken met kwalitatieve en duurzame tuinafboording? Je realiseert het met Ecolat afboording! Ecolat is gemaakt van gerecycled restplastic en een interessant alternatief voor hardhouten boorden. Afboording van kunststof is gemakkelijk te verwerken en daarom een fantastische optie voor een tuin met uitstraling. Bouwdepot heeft ook voor jou Ecolat afboording in de aanbieding. Waarom kies je voor dit product en welke voordelen levert een aankoop jou op?

Waarom een Ecolat afboording?

Ecolat is perfect bestand tegen water en vocht. Daarnaast heeft een Ecolat afboording weinig tot geen onderhoud nodig en gaat het jarenlang mee. Ecolat is esthetisch perfect te integreren in vrijwel iedere moderne tuin. Het wordt ingezet bij glooiende tuinpaden en is verder ideaal bij bloemenborders, vijvers en gazonranden. Dit maakt de aankoop van dit type afboording interessant voor heel wat tuinklussen. Wil je ook golvende afboordingen realiseren in de tuin? Plaats dan vooral je bestelling bij Bouwdepot, dé specialist in bouw- en tuinmaterialen. Wij hebben namelijk alles in huis!

Wat is ons aanbod Ecolatten?

In je zoektocht naar producten van het merk Ecolat kom je al snel uit bij Bouwdepot. Behalve Ecolat afboording op rollen hebben we ook Ecolatten en paaltjes voor je in de aanbieding. Je doet dus altijd een complete aankoop in onze webwinkel. Het materiaal is er in de kleur grijs met verschillende nuances en texturen. Kortom: scrol vooral door ons aanbod Ecolat afboording en verfijn je zoektocht met behulp van de handige filters.

Hierom plaats je je order bij Bouwdepot

Producten van Ecolat bestellen voor je tuin? Ecolat afboording koop je natuurlijk bij Bouwdepot. Wij hebben Ecolatten in petto voor hoveniersbedrijven, bouwprofessionals en particuliere klussers. Op die manier spreken we een brede doelgroep aan. Je profiteert te allen tijde van aantrekkelijke prijzen. Bestellen doe je gemakkelijk online, wij dragen vervolgens zorg voor een snelle verzending in Nederland en België. Een bestelling liever ophalen? Dit is mogelijk bij één van onze afhaaldepots in Vlaanderen. Verrijk daarom je tuin met Ecolat en draag jouw steentje bij aan een duurzamere wereld!Ga naar de ECOO Ecolat product filter

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S