Productoverzicht van het merk Wienerberger

Wienerberger - het bedrijf waarmee jij van je huis een thuis maakt

Het hebben van huisje, boompje, beestje – wie wil dat nu niet? Het aanzicht van het huis dat je laat bouwen, is grotendeels afhankelijk van de gevel. De juiste bakstenen kiezen, is dan ook erg belangrijk. De stenen moeten er uiteraard niet enkel mooi uitzien. Ze moeten ook lang meegaan, sterk zijn en het liefst milieuvriendelijk gemaakt worden. Waar vind je nu die perfecte bakstenen?

Maak kennis met Wienerberger, het bedrijf dat met de grote jongens meespeelt in de wereld van baksteenproducenten. Niet alleen is Wienerberger internationaal bekend, ze worden ook geprezen om hun duurzaamheid en innovativiteit. Benieuwd of Wienerberger de bakstenen voor jouw woning in huis heeft? Hier lees je meer over dit unieke bedrijf.

De ervaring van Wienerberger

Het bedrijf heeft heel wat gezien tijdens zijn bestaan. Het werd al in 1819 in Wenen opgericht. In de afgelopen 200 jaar heeft het bewezen flexibel te zijn en met zijn tijd mee te gaan. Het heeft stormen, waaronder twee wereldoorlogen, recessies en de Spaanse griep, doorstaan en heeft zich ondertussen zelfs weten uit te breiden tot internationaal niveau.

Een baksteenbedrijf dat al meer dan 200 jaar oud is? Dat moet wel iets unieks te bieden hebben! En dat heeft het ook. Wienerberger staat altijd klaar om stenen te ontwerpen en te produceren die aan de behoeften van de moderne man voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het ClickBricksysteem – een systeem waar helemaal geen mortel voor nodig is!

Daarnaast begrijpt Wienerberger dat de gevel van een huis een grote esthetische rol speelt en dat het verkopen van de juiste bakstenen die aansluiten op ieders wensen ontzettend belangrijk is. Aan keus zul je dan ook geen gebrek hebben wanneer je langskomt in een van de showrooms van Wienerberger!

Waar staat Wienerberger voor?

Wienerberger staat wereldwijd bekend als een van de grootste baksteenproducenten. Toch brengt het bedrijf meer dan alleen bakstenen aan de man. Je kunt bij hen ook terecht voor kleidakpannen, binnenmuurstenen, kleiklinkers en andere keramische bouwproducten.

Wienerberger brengt veel producten op de markt, maar de kwantiteit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Het is niet voor niets dat de bedrijfsnaam Wienerberger onlosmakelijk verbonden is aan begrippen als veiligheid, duurzaamheid, comfort en esthetiek. Zijn verschillende producten vind je op de markt onder de bekende merknamen Desimple, Terca, Koramic en Porotherm.

Voor wie is Wienerberger?

De producten van Wienerberger zijn niet enkel geliefd onder de particulieren, maar ook onder bedrijven. Ontelbaar veel scholen, kantoren, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen pronken met een prachtige gevel en een sterk dak van Wienerberger. Of je nu graag een rustieke, moderne of klassieke twist wilt geven aan een gebouw, met de producten van Wienerberger is het allemaal mogelijk.

Wienerberger is één van de grootste baksteen/gevelsteen producenten ter wereld. Wienerberger serveert u een uitgebreid aanbod Terca en Desimpel keramische gevelstenen in alle mogelijke kleuren. Binnen deze twee categoriën bieden ze veel verschillende collectie gevelstenen: 

Toont 1 - 30 van de 30 items
Toont 1 - 30 van de 30 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S