Klinkers & grasdallen

Klinkers: voor het bestraten van tuinen, wegen en opritten

Wil je je tuin, terras of oprit opnieuw bestraten? Met klinkers kies je voor prachtige sierbestrating. Bouwdepot is hét adres in je zoektocht naar klinkers kopen. Wij richten ons op aannemers en particulieren en hebben allerlei soorten straatstenen in het assortiment. Welke beton...

Klinkers: voor het bestraten van tuinen, wegen en opritten

Wil je je tuin, terras of oprit opnieuw bestraten? Met klinkers kies je voor prachtige sierbestrating. Bouwdepot is hét adres in je zoektocht naar klinkers kopen. Wij richten ons op aannemers en particulieren en hebben allerlei soorten straatstenen in het assortiment. Welke betonklinkers of kleiklinkers zie jij graag terug in de buitenruimte?

Lees meer

Subcategorieën

  • Betonklinkers

    Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van betonklinkers, bestelbaar in verschillende kleuren (grijs, zwart, grijs-zwart, zand) en afwerkingen (rustiek, strak, licht verouderd).

  • Waterpasserende klinkers
  • Grasdallen

    Grasdallen kopen voor een oprit of parkeerplaats? Bestel online een grasdal bij Bouwdepot!Klinkers & grasdallen

Wat is ons aanbod klinkers?

Bouwdepot heeft een verrassend aanbod klinkers voor professionals en doe-het-zelvers. Betonklinkers zijn klinkers op basis van cement, grind en zand. Deze stevige klinkers zijn ideaal voor het bestraten van een tuin of terras. Kleiklinkers zijn in tegenstelling tot betonklinkers vrij van kleurstoffen of toplagen. Deze karakteristieke klinkers geven je tuin of terras altijd een unieke uitstraling.

Kies het juiste formaat en de gewenste afwerking

Betonklinkers en kleiklinkers koop je in verschillende formaten en afwerkingen. Via de zoekfilters op de website selecteer je eenvoudig op kleur, afwerking, formaat en toepassing. Op die manier maken we het voor jou gemakkelijk om klinkers (zowel kleiklinkers als betonklinkers) te kopen. Wat je keuze ook is, bij Bouwdepot kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Klinkers kopen bij Bouwdepot

Wil je klinkers (beton- of kleiklinkers) bestellen bij een specialist in bouwmaterialen? Doe dan je aankoop bij Bouwdepot en maak direct kennis al met onze voordelen. Iedere order wordt met de grootste zorg behandeld en bij vragen omtrent leveringen kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S