Product Filter

Toepassing
Maximale tegelgrootte
Geschikt voor vloerverwarming
Geschikt voor natuursteen
Geschikt voor buiten
Geschikt voor zwembaden
Maximale lijmdikte
Kleur
Inhoud
Fabrikant
Afhalen mogelijk op / kan verzonden worden vanuit

PlaatsingsmortelsPlaatsingsmortels

Plaatsingsmortels: voor het afwerken van vloeren en wanden 

Plaatsingsmortels komen goed van pas bij het afwerken van vloeren en wanden. Ze zorgen namelijk voor een strak eindresultaat. Het leggen van vloertegels doe je daarom met plaatsingsmortel van Bouwdepot. In onze webshop vind je altijd een plaatsingsmortel dat perfect aansluit op je verwachtingen. Dankzij kant-en-klare mortel is het betegelen van vloeren en wanden een fluitje van een cent en rond je een klus razendsnel af. Verdiep je daarom in ons aanbod en bestel de gewenste mortelsoort eenvoudig online. 

Wat is plaatsingsmortel?

Natuursteen wordt veel gebruikt voor het afwerken van vloeren en wanden. In de praktijk kent natuursteen vaak verschillende diktes en daarom is plaatsingsmortel een wenselijk product. Bij een juiste verwerking kom je dan ook tot een vlak eindresultaat en verzeker jij je van een strakke badkamer of keuken. De plaatsingsmortel die je bij Bouwdepot aanschaft, is kant-en-klaar en hoef je alleen te mengen met water. Let er wel op dat je legmortel niet gebruikt als tegelpoederlijm. Hiervoor hebben we andere producten in het assortiment.

 Hierom kies je voor gebruiksklare mortel

De aankoop van gebruiksklare mortel brengt verschillende voordelen met zich mee. Waarom kies je voor kant-en-klare leg- en uitvlakmortel?

 

  • Gebruiksklare mortel levert je een aantrekkelijke tijdsbesparing op en daarom is je klus sneller afgerond;

  • Voor elke toepassing is er een geschikte mortelsoort verkrijgbaar bij Bouwdepot;

  • Gebruiksklare mortel is op voorhand professioneel gemengd door bouwdeskundigen en daarom is kwaliteit gegarandeerd;

  • Legmortel is eenvoudig te verwerken door aannemers en handige doe-het-zelvers. 

Leg- en uitvlakmortel kopen voor jouw tegelklus? Vind in onze webshop de gewenste mortelsoort en start direct met je werkzaamheden in de badkamer of keuken. 

Hoe verwerk je legmortel?

 Het leggen van vloertegels met legmortel gaat je heel wat gemakkelijker af dankzij onze praktische tips: 

  • Meng mortel altijd met de juiste hoeveelheid water;

  • Verdeel leg- en uitvlakmortel gelijkmatig over het werkoppervlak en druk het stevig aan;

  • Werk eventuele luchtbellen zo snel mogelijk weg;

  • Laat gebruiksklare mortel enkele uren drogen voor je verder gaat met het betegelen van vloeren en wanden;

  • Lees voor gebruik altijd de handleiding op de verpakking.

Aanbod plaatsingsmortels bij Bouwdepot 

In onze webshop kies je uit verschillende plaatsingsmortels van de merken Compaktuna en Omnicol. Leg- en uitvlakmortel van Compaktuna is geschikt voor binnen- en buitentegelwerk. Verder gebruik je het ook voor dorpels, vensterbanken en plinten. Plaatsingsmortel van Compaktuna is overigens goed te combineren met tegellijm pasta van het hetzelfde merk. Legmortel van Omnicol is een aanrader bij het leggen van vloeren met natuursteen. Bovendien is legmortel van dit merk geschikt voor binnen en buiten. Hulp nodig bij het bestellen van plaatsingsmortels of wil je iets anders weten? Neem contact op met onze klantenservice en stel je vragen aan onze morteldeskundigen. 

Koop online plaatsingsmortel bij een specialist 

Leg- en uitvlakmortel kopen voor het leggen van vloeren en wanden? Doe je aankoop bij Bouwdepot en profiteer direct van allerlei voordelen. Legmortel is aantrekkelijk geprijsd en getest door professionals uit de bouw. Zo ben je altijd zeker van een betaalbare en kwalitatieve bouwmaterialen. Bestel online en geniet van een snelle verzending in zowel Nederland als België. Afleveren doen we zowel thuis als op de werf. Haal je mortel liever op in Vlaanderen? Dit is mogelijk bij een van onze afhaaldepots. Kortom: schaf gebruiksklare mortel aan in onze webshop en start snel met het leggen van vloertegels.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S