Product Filter

Toepassing
Maximale tegelgrootte
Geschikt voor vloerverwarming
Geschikt voor natuursteen
Geschikt voor buiten
Geschikt voor zwembaden
Maximale lijmdikte
Kleur
Fabrikant
Afhalen mogelijk op / kan verzonden worden vanuit

Tegellijm - pastaTegellijm - pasta

Tegellijm - pasta: kant-en-klare lijm voor wanden en vloeren 

Heb je kant-en-klare tegellijm nodig voor het betegelen van wanden? Tegellijm - pasta is tegellijm voor wandtegels en direct te verwerken. Dankzij deze flexibele tegellijm lijm je tegels eenvoudig vast op de desbetreffende ondergrond. Goede en betaalbare pastalijm koop je bij Bouwdepot. Wij zijn een webshop gespecialiseerd in bouwmaterialen en verkopen allerlei soorten lijm voor aannemers en doe-het-zelvers. Dankzij ons ruime aanbod is jouw klus altijd snel geklaard. Naar welke kant-en-klare tegellijm ben jij op zoek?

 Wat is tegellijm - pasta?

Tegellijm - pasta is lijm die je gebruikt om tegels aan elkaar vast te lijmen. Daarnaast gebruik je deze allround tegellijm ook om tegels op cement, beton, gipsplaten en pleisterlagen te bevestigen. Pastategellijm komt vooral van pas in vochtige binnenruimtes en is niet geschikt voor buiten. De lijm hoef je niet aan te mengen met water en dus kun je direct aan de slag met tegellijm voor wandtegels in bijvoorbeeld de badkamer. Ga je buiten met tegellijm aan de slag, dan is tegellijm in de vorm van poeder de beste optie.

 Wat zijn voordelen van pastalijm?

Het gebruik van tegellijm - pasta is om meerdere redenen gunstig. Bouwdepot zet alle voordelen voor je op een rij:

  • Watervaste pastalijm is ideaal voor gebruik in vochtige ruimtes;

  • Kant-en-klare tegellijm hoef je niet aan te mengen met water;

  • Flexibele tegellijm levert je een aantrekkelijke tijdsbesparing op, want het is direct verwerkbaar;

  • Gedurende de klus ben je bij kant-en-klare lijm verzekerd van een constante samenstelling;

  • De lijm is uiterst flexibel en eenvoudig te verwerken.

Kant-en-klare tegellijm nodig voor het lijmen van tegels in de badkamer? Doe je aankoop bij Bouwdepot en bestel watervaste pastalijm direct online. 

Wat zijn nadelen van pastalijm?

 Er kleven ook enkele nadelen aan pastalijm. Waarom is het minder gunstig om deze allround tegellijm te gebruiken? 

  • Flexibele lijm is niet geschikt voor buiten;

  • Pastalijm is niet de meest ideale tegellijm voor vloertegels;

  • Tegellijm - pasta is duurder in aanschaf dan poedertegellijm;

  • Flexibele tegellijm heeft vaak een lange droogtijd.

Twijfel je of pastalijm de beste lijm is voor jouw klus? Aarzel niet, maar raadpleeg vooral een van onze specialisten.

Aanbod watervaste pastalijm bij Bouwdepot

Kant-en-klare tegellijm nodig voor het verwerken van tegels in vochtige ruimtes? Bestel tegellijm voor wandtegels in onze webshop en investeer op slimme wijze in kwalitatieve tegellijm. De meeste pastalijmen zijn niet geschikt voor vloertegels, maar wij hebben ook Omnicol tegellijm voor vloertegels in het assortiment. Via de zoekfilters aan de rechterzijde verfijn je je zoektocht naar de beste tegellijm voor vloertegels. Ben je op zoek naar lijm die ook buiten goed van pas komt? In onze webshop verkopen we gebruiksvriendelijke tegellijm - poeder voor allerhande klussen.

Bestel online allround tegellijm

Tegellijm voor wandtegels of tegellijm voor vloertegels goedkoop aanschaffen? Bouwdepot hanteert scherpe prijzen en daarom profiteer je altijd van betaalbare allround tegellijm. De meeste kant-en-klare tegellijm is uit voorraad leverbaar en wordt daarom snel geleverd. Dit doen we in Nederland en België op het adres dat jij doorgeeft bij het plaatsen van je order. Haal je pastalijm liever zelf op? Geef dit aan tijdens het bestelproces en vink het gewenste afhaaldepot in Vlaanderen aan. Heb je vragen over je aankoop of over de verwerking van flexibele tegellijm? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies en ondersteuning.

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S