Tegellijm - poederTegellijm - poeder

Tegellijm - poeder

Ben je op zoek naar flexibele tegellijm? Betaalbare allround tegellijm bestel je bij Bouwdepot. Voor elke klus hebben we de juiste lijmsoort in het assortiment. Met tegellijm - poeder voor binnen en buiten verzeker jij je van de allerbeste resultaten. We hebben poedertegellijm voor zowel vloeren als wanden in de aanbieding. Met tegellijm - poeder ben je zeker van een goede harding, zelfs onder vochtige omstandigheden. Bestel daarom goedkope poedertegellijm bij Bouwdepot en laat je verrassen door ons ruimte assortiment! 

Wat is tegellijm - poeder? 

Tegellijm - poeder is lijm die je aanmengt met water. De benodigde hoeveelheid water hangt af van de lijm die je koopt. Een goede reden om altijd de handleiding te lezen voor je poeder aanmengt met water. Zodra de lijm is aangevuld met water, dien je het zo snel mogelijk te verwerken. Poedertegellijm is geschikt voor wand- en vloertegels en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Scrol daarom door ons aanbod lijm en bestel het gewenste poeder voor jouw tegelklus. 

Welke tegellijm voor binnen? 

Tegellijm voor binnen nodig? Poedertegellijm is zowel binnen als buiten toepasbaar. Bouwdepot verkoopt allerlei soorten poeder tegellijm voor vloeren en wanden. Let op dat je poederlijm aanmengt met water en het vervolgens direct verwerkt. Vanwege de beperkte verwerkingstijd is het handig om het mengen en aanbrengen zorgvuldig te doen. Word je daar nerveus van? Het is ook een optie om het over te laten aan een specialist.

 Welke tegellijm voor buiten? 

Ga je buiten tegelen? Tegellijm voor buiten is er in de vorm van flexibele tegellijm. Dit komt goed van pas wanneer je bijvoorbeeld een terras van tegels aanlegt als verlengstuk van de woonkamer. Flexibele tegellijm is geschikt voor keramische tegels en natuursteen. Ga je natuursteen lijmen? Onderzoek dan eerst of natuursteen verkleuringsgevoelig is. Is dit het geval, ga dan voor tegellijm op basis van wit cement. Op die manier zijn verkleuringen slim tegen te gaan. 

Waarvoor gebruik je cementlijm? 

Cementlijm is handig voor kleine thuisreparaties, maar wordt ook gebruikt wanneer je tegels in cement aanbrengt. Wil je oneffenheden in de cementdekvloer voorkomen? Egaliseer dan eerst de vloer met plaatsingsmortel. Heb je tips en adviezen nodig hoe je dit het beste aanpakt? Bel met onze klantenservice voor een informatief en nuttig gesprek met een van onze bouwdeskundigen. We helpen je graag op weg!

 Aanbod tegellijm voor binnen en buiten 

Bouwdepot verkoopt poedertegellijm en cementlijm van verschillende topmerken. Compaktuna en Omnicol zijn enkele aanbieders van tegellijm. Allround tegellijm is geschikt voor alle keramische vloer- en wandtegels. Flexibele tegellijm is vooral handig wanneer je buiten aan de slag gaat. Zoek je tegellijm voor binnen om wanden te betegelen? Kijk ook eens bij ons aanbod tegellijm - pasta. Neem daarom de tijd in je zoektocht naar de gewenste tegellijm - poeder en plaats vervolgens een order in onze webshop. 

Hierom bestel je poedertegellijm bij Bouwdepot 

Het loont altijd om flexibele tegellijm of poedertegellijm in onze groothandel te bestellen. Alle lijm is uitvoerig getest door professionals en je profiteert hoe dan ook van competitieve prijzen. Bovendien leveren we snel in zowel Nederland als België. Haal je tegellijm liever op met eigen vervoer? Geef dit aan tijdens het bestelproces en reis met je auto af naar een afhaaldepot in Vlaanderen. Wil je niets missen van je bestelling of onze aanbiedingen? Maak een account aan op de website en schrijf je in voor de enerverende nieuwsbrief!

 

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S