Stabilisé / chape

Stabilisé: een stevige fundering en onderlaag

Klinkers leggen in je tuin? Maak slim gebruik van stabilisé. Dit is gestabiliseerd zand en zorgt voor een perfecte onderlaag. Bouwdepot is jouw ideale partner in je zoektocht naar dit materiaal voor je terras en tuin. In onze webshop profiteer je namelijk van een ruim aanbod en dat tegen sche...

Stabilisé: een stevige fundering en onderlaag

Klinkers leggen in je tuin? Maak slim gebruik van stabilisé. Dit is gestabiliseerd zand en zorgt voor een perfecte onderlaag. Bouwdepot is jouw ideale partner in je zoektocht naar dit materiaal voor je terras en tuin. In onze webshop profiteer je namelijk van een ruim aanbod en dat tegen scherpe prijzen!

Lees meer


Stabilisé / chape

Hoe belangrijk is gestabiliseerd zand?

Stabilisé zorgt voor een stevige fundering en is tegelijkertijd waterdoorlatend. Daarom wordt het veel gebruikt bij klinkers, betontegels en andere soorten bestrating. Op die manier wordt regenwater perfect afgevoerd en voorkom je grote plassen water na een fikse regenbui.

Wat is het aanbod bij Bouwdepot?

Voor de aankoop van stabilisé zit je bij ons helemaal goed. We hebben een gevarieerd aanbod voor professionele klussers en particuliere doe-het-zelvers. Kies bijvoorbeeld voor stabilisé in een zak van 25 kilo van het merk Diamur. Hulp nodig? We helpen je graag bij het doen van een succesvolle aankoop.

Bestelling verzenden of ophalen

Veilig online bestellen en betalen doe je in onze webshop. Bouwdepot verzekert je te allen tijde van een snelle levering. Daarom loont het om bij ons stabilisé te bestellen. We bezorgen in Nederland en België, maar het is ook een optie om stabilisé af te halen bij een van de afhaaldepots in Vlaanderen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S