Bouwtapes

Tape voor in en rondom je woning

Tape is onmisbaar in de moderne werkomgeving. Afplaktape en schilderstape helpen je om allerlei schilder- en onderhoudswerkzaamheden efficiënter uit te voeren. Wat voor tape je ook zoekt, voor elke klus heeft Bouwdepot de juiste tapesoort in huis. Duct tape, isolatie tape, aluminium tape en ook schilderstap...

Tape voor in en rondom je woning

Tape is onmisbaar in de moderne werkomgeving. Afplaktape en schilderstape helpen je om allerlei schilder- en onderhoudswerkzaamheden efficiënter uit te voeren. Wat voor tape je ook zoekt, voor elke klus heeft Bouwdepot de juiste tapesoort in huis. Duct tape, isolatie tape, aluminium tape en ook schilderstape en tref je aan in onze webshop. Kom daarom kennismaken met het aanbod enkelzijdige en dubbelzijdige tape in onze digitale webshop en geniet bij elke aankoop van onze voordelen.

Lees meer


Bouwtapes

Duct tape: zelfklevend en waterdicht plakband

Duct tape is veelzijdige textieltape en komt goed van pas bij het vastmaken of repareren van allerlei zaken. Duct tape is zelfklevend en goed bestand tegen zowel water als olie. Duct tape staat bekend als een van de beste tapes en is zeer geschikt voor reparaties in allerlei noodgevallen. Afdichten, vastplakken, objecten aan elkaar bevestigen, je doet het met duct tape. Daarnaast wordt duct tape ook gebruikt voor het aanbrengen van markeringen op vloeren en muren. Kortom: duct tape is superveelzijdig en handig voor klussers én doe-het-zelvers!

Dubbelzijdige tape: veelzijdig en onzichtbaar plakband

Dubbelzijdige tape is superhandig om kleine objecten aan muren te bevestigen. Dubbelzijdige tape gebruik je voor posters, fotolijstjes en lichte, decoratieve eyecatchers. Vooral in sociale huurwoningen is dubbelzijdige tape een uitkomst, want in dit type huizen mag vaak niet worden geboord. Gebruik daarom dubbelzijdige tape om een lichte spiegel op te hangen in de badkamer. Dubbelzijdige tape voor buiten is geschikt om bijvoorbeeld huisnummers aan muren te bevestigen.

Isolatie tape: onmisbaar bij het plaatsen van isolatiemateriaal

Ga je isolatiemateriaal of vochtwerende folie bevestigen? Isolatie tape is een uitkomst, want het helpt je om luchtdicht te isoleren. Isolatie tape gebruik je niet alleen bij het bevestigen van isolatiemateriaal, want isolatie tape leent zich uitstekend voor het bundelen van kabels en elektrische draden. Isolatie tape is verkrijgbaar in diverse kleuren en op die manier is gemakkelijk te herkennen welke kabels bij elkaar horen. Isolatie tape nodig voor jouw isolatie- of bekabelingsklus? Bekijk het aanbod isolatie tape bij Bouwdepot en bestel direct online!

Afplaktape en schilderstape: voor een optimaal schilderresultaat

Schilderen binnen de lijntjes? Dit doe je met behulp van afplaktape of schilderstape. Afplaktape, ook wel schilderstape genoemd, wordt door schilders gebruikt om hoeken af te plakken. Verder wordt schilderstape ook ingezet om locaties te markeren of schroeven bij elkaar te houden. Afplaktape of schilderstape kenmerkt zich door een licht kleefvermogen en daarom is schilderstape ook weer gemakkelijk te verwijderen. Afplaktape werkt niet op muren, maar schilderstape doet wel goed op een ondergrond van metaal, glas, kunststof en hout. Ga je de binnen- of buitenruimte schilderen? Kies voor kwalitatieve schilderstape en bestel afplaktape in onze webshop.

Aluminium tape: uitkomst bij allerlei isolatietoepassingen

Aluminium tape kom je veel tegen bij het isoleren van vloeren, muren en daken. Aluminium tape gebruik je zowel binnen als buiten en is goed bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast is aluminium tape zeer geschikt om naden damp- en luchtdicht af te werken. Aluminium tape bestellen voor je isolatieklus? Stel de aankoop van aluminium tape niet langer uit, maar schaf aluminium tape goedkoop aan in onze webshop.

Aanbod tape in onze webshop

Bouwdepot heeft een divers aanbod tape in het assortiment. Behalve duct tape bestel je bij ons ook isolatie tape, dubbelzijdige tape, afplaktape, schilderstape en aluminium tape. Verder vind je in onze webshop een divers aanbod duct tape. Scrol daarom door ons aanbod tape en bestel direct wat je nodig hebt voor je kluswerkzaamheden. Alle soorten tape zijn uitvoerig getest en daarom verzeker je je altijd van een kwalitatieve aankoop.

Hierom bestel je tape bij Bouwdepot

Isolatie tape, dubbelzijdige tape of afplaktape nodig om je klus uit te voeren of af te ronden? Tape voor elke toepassing bestel je in onze webshop. Na het plaatsen van een order in de webshop dragen we zorg voor een snelle en correcte levering. Dit doen we in zowel Nederland als België, maar dubbelzijdige tape, afplaktape of aluminium tape ophalen bij een afhaalpunt in Vlaanderen is ook een optie. Je geniet te allen tijde van onze scherpe prijzen en ook bieden we een uitstekende service. Bestel daarom tape voor elke klus bij Bouwdepot!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S