TrapprofielenTrapprofielen

Trapprofielen: bescherm je trap tegen slijtage

De trap in huis krijgt dagelijks heel wat te verduren. Vooral de randen van treden lopen slijtage op. Dit ziet er niet fraai uit, maar is ook gevaarlijk. Je glijdt namelijk sneller uit zodra je de trap op- en afloopt. Is jouw trap toe aan renovatie? Bestel goede trapprofielen voor het opknappen van je trap. Kwalitatieve en betaalbare profielen bestel je bij Bouwdepot. Al onze materialen zijn uitvoerig getest door bouwprofessionals en daarom ben je zeker van topkwaliteit. Neem direct een kijkje bij ons aanbod profielen voor trappen. 

Wat zijn trapprofielen?

Trapprofielen zijn hoekprofielen die je bevestigt op de neus van traptreden. Je doet er goed aan om alle treden van profielen te voorzien. Randen van traptreden behoren namelijk tot de meest fragiele onderdelen van trappen en daarom is het belangrijk hier voldoende aandacht aan te besteden. Wil jij je trap beschermen of slijtage tegengaan? Vormgeving van trapranden doe je met behulp van de profielen uit onze webshop. Zo ziet je trap er snel weer mooi uit!

Welke voordelen bieden trapprofielen? 

Wil je veilige traptreden creëren door middel van antislip trapprofielen? Een uitstekende keuze, want je profiteert direct van onderstaande voordelen:

  • Aluminium profielen voor traptreden zijn duurzaam en gaan jarenlang mee;
  • Profielen voor trappen zien er stijlvol uit en dit maakt de trap in je huis tot een ware blikvanger;
  • Antislip trapprofielen verkleinen het risico op uitglijden en struikelen;
  • Antislip loopvlakken zijn eenvoudig te bevestigen op traptreden;
  • Er is volop keuze uit verschillende profielen en daarom zijn er voor interieurstijl profielen verkrijgbaar.

Ga je voor een veilige trap in huis? Verdiep je in ons aanbod roestvrijstalen profielen en bestel de gewenste maat in onze webshop.

Hoe bevestig je een roestvrijstaal trapprofiel?

In het verleden was een trapprofiel veelal gemaakt van rubber, maar een roestvrijstaal trapprofiel is in alle opzichten beter. Hoe bevestig je een roestvrijstaal trapprofiel op je traptreden?

  1. Bestel de benodigde hoeveelheid antislip trapprofielen in onze webshop;
  2. Zaag – indien nodig - de profielen op maat;
  3. Plaats het op maat gemaakte profiel over de traptrede;
  4. Schroef het profiel vast met schroeven;
  5. Plaats de profielstrook eenvoudig in het profiel en gebruik eventueel wat kit. 

Meer tips nodig bij het bevestigen van een roestvrijstaal trapprofiel? Win advies in bij een van onze trapspecialisten.

Aanbod trapprofielen bij Bouwdepot

Op zoek naar profielen voor je traptreden? Staak je zoektocht, want in onze webshop bieden we je de keuze uit allerhande antislip trapprofielen. Ze zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. De profielen komen goed van pas bij trappen die intensief worden gebruikt. Dankzij het speciale antislip loopvlak neemt de kans op ongevallen af. Wil je meerdere soorten vloerbekleding met elkaar verbinden? Verdiep je dan ook in het assortiment verbindings- en stopprofielen. Kom je snel kijken bij ons ruime aanbod profielen voor trappen van particulieren en bedrijven?

Bestel online een antislip trapprofiel bij Bouwdepot

De treden van je trap bekleden en renoveren met antislip trapprofielen? Profielen van roestvrijstaal en een antislip loopvlak bestel je bij Bouwdepot. Veel bedrijven en particulieren hebben we weg naar onze webshop al gevonden. We bezorgen in heel Nederland en België, maar het ophalen van profielen bij een afhaaldepot in Vlaanderen is ook een optie. Hopelijk tot snel!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S