Verbindings- en stopprofielenVerbindings- en stopprofielen

Verbindings-en stopprofielen: voor het creëren van onderlinge verbindingen 

Wil je het ene paneel op stijlvolle wijze met het andere paneel verbinden? Of wil je een nette overgang creëren tussen verschillende bekledingstypes? Dit is mogelijk met verbindings- en stopprofielen. Bouwdepot verkoopt allerlei soorten profielen voor binnen en buiten en helpt je graag aan de gewenste materialen voor jouw bouw- of renovatieklus. Het beschermen en verfraaien van buitenranden, maar ook de overgang tussen verschillende bekledingstypes, je geeft alles vorm met onze verbindings- en stopprofielen. Bekijk het aanbod in onze webshop en bestel direct online wat je nodig hebt. 

Waarvoor gebruik je verbindings- en stopprofielen?

Een verbindingsprofiel gebruik je om twee panelen met elkaar te verbinden. Dit type profiel is veelal gemaakt van aluminium, maar andere materialen zijn ook mogelijk. Een stopprofiel wordt vaak gebruikt voor een decoratieve afwerking of bepleistering. Beide profielen zijn verkrijgbaar bij Bouwdepot. Scrol daarom door ons aanbod en bestel het gewenste profiel voor jouw klus. 

Welke voordelen biedt een verbindingsprofiel?

De inzet van een verbindingsprofiel levert je verschillende voordelen op. Bouwdepot zet ze voor je op een rij:

  • Dit type profiel is breed toepasbaar;

  • Een aluminium verbindingsprofiel is kras- en stootbestendig;

  • Het profiel is verkrijgbaar in verschillende maten;

  • Een verbindingsprofiel is eenvoudig te verwerken. 

Laat je verrassen door onze collectie verbindings- en stopprofielen en plaats direct je order in onze webshop.

 Beschermen en verfraaien van buitenranden

Wil je tegel-of vloerranden beschermen en verfraaien? Dit doe je met behulp van zogenaamde stopprofielen Deze profielen worden ook gebruikt voor de overgang tussen verschillende bekledingstypes, bijvoorbeeld van tegels naar tapijt of vloerbedekking. Verder worden ze toegepast bij parket, laminaat, natuursteen of epoxyvloeren. Behalve bescherming van de buitenranden, voorkom je hiermee ook struikelen door verschillende hoogtes. Een goede reden om deze profielen aan te schaffen in onze webshop.

Het nut van een traploos verbindingsprofiel 

Een traploze verbinding van vloerbedekkingen creëren op verschillende hoogtes? Dit doe je met een traploos verbindingsprofiel. Dit type profiel wordt toegepast bij de overgang van tegels naar tapijt. Met een traploos verbindingsprofiel zorg je ook voor bescherming van de bekledingsranden. Daarnaast voorkom je een struikelrand tussen bekledingen van verschillende hoogtes. Naar welk traploos verbindingsprofiel gaat jouw voorkeur uit?

Aanbod profielen bij Bouwdepot

In onze webshop heb je de keuze uit een ruim assortiment verbindings- en stopprofielen. Voor de aankoop van een traploos verbindingsprofiel zit je bij ons goed, maar ook andere typen profielen bestel je bij Bouwdepot. Zo koop je bij ons ook tegelprofielen voor de badkamer. Heb je advies op maat nodig bij de aankoop van het juiste type profiel? Neem contact op met onze specialisten voor deskundig advies. We helpen je graag op weg in je zoektocht naar de gewenste profielen voor jouw klus.

 Hierom plaats je een bestelling bij Bouwdepot

Bestel je een traploos verbindingsprofiel of verbindingsprofiel in onze webshop? Elke aankoop in onze webshop levert je voordelen op. Je profiteert hoe dan ook van onze scherpe prijzen en profielen worden snel geleverd in Nederland en België. Woon je in de buurt van een afhaaldepot in Vlaanderen? Het is een optie om de profielen op te halen met eigen vervoer. Geef daarom je voorkeur aan bij het plaatsen van een order in de webshop. We zien je bestelling met belangstelling tegemoet. 

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S