Gereedschap vloerder

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerdersgereedschap aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier allerhande tools bestellen voor het plaatsen en versnijden van vloeren en tegels.

Subcategorieën

 • Tegelsnijders

  Tegelsnijder online kopen bij Bouwdepot

  Een keukenblok of toilet betegelen? Vloeren en wanden leggen met tegels dikker dan één centimeter? Dit werk gaat je eenvoudiger en sneller af met een tegelsnijder. Zoek je een betrouwbare en professionele tegelsnijder bij het verwerken van tegels? Bouwdepot heeft tegelsnijders in het assortiment voor allerlei toepassingen. Een Kaufmann tegelsnijder is bij uitstek geschikt voor de professional en de veeleisende doe-het-zelver. Neem daarnaast een kijkje bij ons overige aanbod tegelsnijders en bestel direct online!

 • Gereedschap lijmen & voegen

  Gereedschap lijmen en voegen 

  Ga je zelf tegels leggen bij het opknappen van de badkamer? Tegels lijmen en voegen gaat je gemakkelijker af dankzij het juiste gereedschap. Bouwdepot verkoopt allerlei gereedschap om te lijmen en te voegen. Behalve tegelvoegsels en -lijm bestel je bij ons ook al het gereedschap om je tegelklus te klaren. Neem direct een kijkje bij ons aanbod gereedschap en lees onze tips over tegels inwassen en het invoegen van tegels.

 • Tegel nivelleer systemen

  Je wil graag je terras heraanleggen of een tegelvloer leggen in de badkamer of keuken? Maak dan zeker gebruik van een tegel nivelleersysteem of tegel levelling systeem.

 • Protectiekarton en folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt.

 • Ander gereedschap voor vloerder


Gereedschap vloerder

Gereedschap vloerder voor de professional en doe-het-zelver

Werk je als vloerder en plaats je muur- en wandbekleding in natuursteen of keramische materialen? Of leg je zelfstandig een tegelvloer in je eigen badkamer? Het beste gereedschap voor een vloerder bestel je bij Bouwdepot. Wat voor gereedschap je ook zoekt, in onze webshop vind je alles voor jouw kluswerkzaamheden. We verkopen handgereedschap, tegelsnijders, gereedschap voor lijmen & voegen, maar ook ander gereedschap voor een vloerder. Kom langs voor een digitaal bezoek aan onze bouwmarkt voor professionals en particuliere doe-het-zelvers. 

Tegelsnijders

Een vloer of wand van keramische tegels aanbrengen in de badkamer? Een tegelsnijder is bij uitstek geschikt voor het op maat snijden van keramische tegels. Deze compacte snijder werkt sneller en beter dan een gewone zaagmachine en zorgt ook voor een fijnere snijlijn. Dit betekent dat jij je tegelklus sneller afrondt. Scrol vooral door het aanbod tegelsnijders in onze webshop en bestel de juiste machine eenvoudig online. 

Gereedschap lijmen & voegen

Het lijmen van tegels doe je bij voorkeur zo efficiënt mogelijk. Gelukkig hebben we bij Bouwdepot gereedschap voor lijmen & voegen in huis. Gebruik bij het lijmen van tegels de juiste lijmkam voor het beste resultaat. Verder verkopen we ook staafmixers, voegrubbers, truwelen en inwassponzen. Naar welk gereedschap voor lijmen & voegen ben jij op zoek?

Tegel nivelleer systemen

Een mooie, vlakke tegelvloer of -wand creëren? Maak slim gebruik van tegel nivelleer systemen. Met deze systemen voorkom je namelijk hoogteverschillen bij tegels. De tegel nivelleer systemen zijn eenvoudig in gebruik en ook de voegbreedte is automatisch aan te passen. Snel plaatsen van tegels doe je daarom met de tegel nivelleersystemen van Bouwdepot. Kijk daarnaast ook eens bij het aanbod tegelprofielen in onze webshop. 

Protectiekarton en folies

Ga je verbouwen of verhuizen? Protectiekarton en folies zijn hierbij onmisbaar. Met deze hulpmiddelen bescherm je zowel kleine als grote oppervlakken. Water, mortel of verf, ze hebben geen enkele kans dankzij het gebruik van protectiekarton en folies. Bovendien is dit materiaal zowel binnen als buiten te gebruiken. Een must voor elke bouwprofessional, maar ook particulieren hebben absoluut baat bij dit beschermingsmateriaal.

 

 

Aanbod tegelsnijders en ander gereedschap voor de vloerder 

In onze bouwmarkt vind je betaalbaar en goed gereedschap voor vloerders. Tegelsnijders en tegel nivelleer systemen, je bestelt het in onze webshop. We hebben ook ander gereedschap voor de vloerder, zoals randisolatie, vloerderslatten en vacuümhandzuigers. Er is hoe dan ook een divers aanbod voor professionals en handige doe-het-zelvers. Je kiest altijd voor gereedschap en machines van topmerken. We streven naar topkwaliteit en dit zie je dan ook terug in het assortiment gereedschap voor de vloerder. Heb je vragen over het aanbod gereedschap in de webshop. Neem contact op met onze klantenservice en stel je vragen aan een van onze bouw- en klusspecialisten. 

Bestel online gereedschap voor een vloerder bij Bouwdepot

Heb je gereedschap of protectiekarton en folies nodig voor het leggen van een vloer? Gereedschap voor de vloerder bestel je in onze webshop. Al het gereedschap is uitvoerig getest en daarom ben je zeker van topkwaliteit. Na het plaatsen van een bestelling gaan we direct met je order aan de slag. We leveren je aankoop af in Nederland en België. Dit doen we op de werf of gewoon bij je thuis. Ophalen bij een afhaaldepot in Vlaanderen is ook een optie. Geniet van onze scherpe prijzen en uitstekende service en doe daarom je aankoop in onze webshop.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S