Gereedschap vloerder

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerdersgereedschap aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier allerhande tools bestellen voor het plaatsen en versnijden van vloeren en tegels.

Subcategorieën

 • Tegelsnijders

  Tegelsnijder online kopen bij Bouwdepot

  Een keukenblok of toilet betegelen? Vloeren en wanden leggen met tegels dikker dan één centimeter? Dit werk gaat je eenvoudiger en sneller af met een tegelsnijder. Zoek je een betrouwbare en professionele tegelsnijder bij het verwerken van tegels? Bouwdepot heeft tegelsnijders in het assortiment voor allerlei toepassingen. Een Kaufmann tegelsnijder is bij uitstek geschikt voor de professional en de veeleisende doe-het-zelver. Neem daarnaast een kijkje bij ons overige aanbod tegelsnijders en bestel direct online!

 • Gereedschap lijmen & voegen
 • Tegel nivelleer systemen

  Je wil graag je terras heraanleggen of een tegelvloer leggen in de badkamer of keuken? Maak dan zeker gebruik van een tegel nivelleersysteem of tegel levelling systeem.

 • Protectiekarton en folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt.

 • Ander gereedschap voor vloerder


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S