Gipsplaten

Gipsplaten zijn onmisbaar tijdens verbouw- en renovatiewerken. Je kan gipsplaten in zeer uiteenlopende bouwtoepassingen en verbouwingswerken gebruiken, zoals het opknappen van muren en plafonds, isoleren van het dak, als ondergrond voor plakwerken en stucwerk, voor het plaatsen van valse wanden of voorzetwanden of als basis voor het egaliseren v...

Gipsplaten zijn onmisbaar tijdens verbouw- en renovatiewerken. Je kan gipsplaten in zeer uiteenlopende bouwtoepassingen en verbouwingswerken gebruiken, zoals het opknappen van muren en plafonds, isoleren van het dak, als ondergrond voor plakwerken en stucwerk, voor het plaatsen van valse wanden of voorzetwanden of als basis voor het egaliseren van oppervlakten. 

Lees meer


Gipsplaten

Gipsplaten zijn zeer eenvoudig te bevestigen op zowel houten als metalen constructies.

De gipsplaten verkrijkbaar in onze webshop bestaan uit een gipskern, met daar omheen een ommanteling van gerecycled karton. Je kan kiezen uit een breed gamma van gipsplaten van diverse fabrikanten zoals KnaufGyproc en Siniat. De gipsplaten zijn qua specificaties en afmetingen identiek, zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een hoge weerstand.

Standaard/universele gipsplaten

Je hebt een ruime keuze aan universele gipsplaten, welke je in vrijwel elke toepassing kan gebruiken. Wil je graag een scheidingwand plaatsen of een voorzetwand creëren? Dan zijn gipslaten het geschikte product. In onze webshop kan je kiezen uit 2 verschillende lengtes: die van 2600 of 3000 mm, twee breedtes van 600 of 1200 mm en je hebt de keuze uit gipsplaten die 9,5 of 12,5 mm dik zijn. Voorts kan je kiezen uit 2 of 4 afgeschuinde kanten, naargelang je voorkeuren van afwerking.

Groene vochtwerende platen online kopen

De groene vochtwerende gipsplaten die je online kan bestellen zijn verkrijgbaar in dezelfde afmetingen met identieke specificaties. Deze gipsplaten zijn uitermate geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers en keukens en dit vanwege de uitstekende vocht- en schimmelwerende eigenschappen. Onze webshop adviseur raadt aan om deze platen te kiezen voor elke ruimte waar een risico bestaat op eventuele vochtproblemen.

Stucplaten online bestellen

Wil je een oppervlak (opnieuw) stuken, plakken of bezetten, kies dan voor onze stucplaten. Deze zijn speciaal ontworpen als ondergrond voor stucpleisters zoals MP75 en Goldband. De standaard lengte van deze platen is 2000 mm met een dikte van 10 mm, je kan kiezen uit de breedtes 400 en 600 mm. Deze platen kunnen gemakkelijk gemonteerd worden en zijn tevens geschikt voor dakgebintes en schuine wanden. Bekijk het totale aanbod aan gipsplaten in de webshop, maak je keuze en bestel online. Betaling is 100% veilig en je bent verzekerd van snelle levering of ophaling.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S