Product Filter

Maximale isolatiedikte
Maximale hoogte
λ-waarde (Lambda=W/mk)
Fabrikant

Productoverzicht van het merk Knauf

Knauf: het ideale merk voor een hoogwaardige afwerking van muren en plafonds

Knauf is al decennialang een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bouwproducten en -systemen. Denk maar aan Knauf Insulation (Knauf isolatie), MP 75 knauf & verschillende sterke en sneldrogende mortels voor het creëren of repareren van betonnen constructies.

Knauf insulation (Knauf isolatie)

Een van de aspecten waar Knauf voor bekend staat is de Knauf Isolatie, onder de naam Knauf Insulation. Dit innovatieve isolatiesysteem van Knauf isolatie is gemaakt van duurzame materialen en biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen. Knauf Insulation is energie-efficiënt en milieuvriendelijk. 

Het assortiment Knauf Insulation omvat verschillende soorten isolatiemateriaal, waaronder glaswol en rotswol.

Knauf Finish en Knauf egalisatie

Om je projecten af te werken kan je opteren voor Knauf Finish. Het is een type afwerkpleister dat je kan gebruiken om wanden en plafonds te egaliseren en af te werken. Knauf Finish garandeert een glad en strak eindresultaat.


Het is geschikt voor gebruik op diverse ondergronden, zoals beton en gipsplaten. Dit Knauf egalisatie product is verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder MP 75 Knauf, Knauf Finish Rotband, Knauf Finish Goldband en meer.


Je kan Knauf egalisatie eenvoudig schuren, zo zorgt Knauf egalisatie voor ondergrond dat strak en egaal is zodat je dit eenvoudig kan schilderen, behangen of betegelen.


Knauf Ultra Beton


Als je met beton moet werken, is er Knauf Ultra Beton. Een cementgebonden wortel die gebruikt kan worden om beschadigd beton te herstellen of nieuwe betonnen structuren te creëren. Scheuren en gaten kan je met Knauf Ultra Beton eenvoudig herstellen.

Knauf Ultra Beton is duurzaam en bestand tegen (bijna) alle weersomstandigheden en zelfs chemische stoffen.  Dankzij de snelle droogtijd voltooi je de werkzaamheden snel.


Het gebruik van Knauf Ultra Beton zorgt voor een sterke en duurzame betonnen constructie. Daardoor is het een populaire keuze onder bouwers en aannemers. Of je nu een betonnen muur wilt repareren of een nieuwe betonnen vloer wilt maken, met Knauf Ultra Beton heb je een hoogwaardig en betrouwbaar materiaal in handen.

Knauf Goldband


Een andere populaire gipspleister van Knauf: Knauf Goldband, ideaal voor het gladmaken en uitvullen van muren en plafonds. Knauf Goldband is een kant-en klare pleister die je kan gebruiken voor beton, baksteen, kalkzandsteen, etc. Je kan het zowel binnen als buiten gebruiken. Het is ideaal om een perfecte ondergrond te creëren zodat je eenvoudig de afwerking kunt voorzien met verf of behang.


Een groot voordeel van Knauf Goldband is dat het snel droogt en na uitharding een superglad oppervlak achterlaat. Knauf Goldband is bovendien goed hechtend en heeft een hoog vulvermogen. Daardoor vult het kleine oneffenheden en scheurtjes eenvoudig op. Kortom, met Knauf bereikt u snel en eenvoudig een perfect egale ondergrond voor verdere afwerking, bijvoorbeeld met MP75 Knauf.

Knauf MP75 / MP 75 Knauf

Een ander belangrijk product van Knauf is MP 75 Knauf, een gipspleister die ideaal is voor het stucen van muren en plafonds. MP75 Knauf biedt een uitstekende hechting en is gemakkelijk aan te brengen. MP75 Knauf is een pleistergips van topkwaliteit. Het is een wit, kant-en-klaar pleistergips voor metselwerk, beton, gipskartonplaten en bestaand pleisterwerk. Knauf MP75 zorgt altijd voor een super gladde en egale afwerking. MP 75 Knauf laat zich zowel handmatig als machinaal aanbrengen en is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Knauf MP75 droogt snel en is overschilderbaar met elk type verf. Het is wel aangewezen eerst een grondlaag (primer) aan te brengen.


Knauf MP75 is eenvoudig te gebruiken en heeft een hoge hechting en duurzaamheid. MP75 Knauf is ook zeer geschikt voor het repareren van scheuren of het egaliseren van ongelijke oppervlakken. Kortom, met MP75 Knauf creëert u snel en efficiënt een strakke en gladde afwerking op muren en plafonds. Knauf MP75 is verkrijgbaar in verschillende formaten en verpakkingen.

Toont 1 - 72 van de 72 items
Toont 1 - 72 van de 72 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S