Knieschotdeuren

Heeft u een verborgen stuk opslagruimte op zolder achter de leefruimte, bijvoorbeeld in de lage schuine kanten onder het dak? Dan is een knieschotdeur een ideale oplossing om daar vlot toegang naartoe te voorzien.
Knieschotdeuren

Een standaard knieschotdeur is eigenlijk een laag deurtje dat in de zolderwanden kan worden ingewerkt. De montage verloopt iets minder omslachtig dan bij een reguliere deur. Je krijgt een uitgewerkt deurkader en afdeklatten en de eigenlijke deur in één pakket geleverd. Voorzie een passende plaats voor het deurgat in de juiste maat en je kan de knieschotdeur gaan plaatsen.

Knieschotdeur met isolatie

Wellicht beschikt u over keurig geïsoleerde zolderwanden wanneer u een actief gebruikte zolderkamer heeft, dan is het zonde om het isolatieniveau van de ruimte naar beneden te halen door de deur te integreren. Daarom heeft u ook de optie om een knieschotdeur met extra thermische isolatie te plaatsen. Op die manier gaat er niet onnodig warmte uit de zolderkamerverloren.

Brandwerende knieschotdeur

Ook qua brandveiligheid is het in sommige situaties nuttig om uw voorzorgen te nemen. Daarom zijn er ook speciale brandwerende knieschotdeuren verkrijgbaar. Op die manier voorkomt u bijvoorbeeld groot gevaar op de slaapkamer in de zolder, mocht het ooit fout gaan en er breekt brand in huis uit.

Bouwdepot biedt alle toebehoren voor uw zolderruimte

Op zoek naar materiaal voor het inrichten van uw zolder? Bij Bouwdepot vindt u al het nodige om uw zolderafwerking tot een goed einde te brengen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S