Productoverzicht van het merk Mapei

Professioneel tegelen met de producten van Mapei

Als het tijd is om te tegelen, dan mag je zeker geen producten van Mapei vergeten? Van Mapei tegellijm tot Mapei voegsel: dit merk heeft alles wat je nodig hebt om een tegelproject tot een goed einde te brengen. Producten als Mapei Keraflex en Mapei Ultracolor Plus zijn niet alleen geschikt voor particulieren maar ook voor professionals. Ontdek het aanbod van Mapei bij Bouwdepot.

Ontdek Mapei tegellijm

Iedere tegelklus klaar wordt gemakkelijk met goede Mapei tegellijm. De tegellijm zorgt voor stevigheid, zekerheid en jarenlang plezier van een betegelde ruimte. Mapei tegellijm komt in verschillende soorten. Zo is er het verschil tussen Mapei Keraflex en Mapei Kerapoxy.

Mapei Keraflex

Een van de bekendste soorten Mapei tegellijm is Mapei Keraflex. Met deze Mapei Keraflex kan je zowel keramische tegels als natuursteen tegels verlijmen. Een van de voordelen van deze lijmsoort is dat hij niet verticaal afglijdt tijdens het lijmen. Een ander voordeel van Mapei Keraflex is dat het een lange open tijd heeft, zo kan je rustig doorwerken. Bij wanden kun je al na vier uur Mapei voegsel aanbrengen om de tegels te voegen, bij vloeren duurt dit iets langer.

Mapei Kerapoxy

Op zoek naar een Mapei voegsel en lijm in één? Dan kom je bij Mapei Kerapoxy uit. Deze kwalitatieve lijm heeft twee componenten. Je kan deze gebruiken om tegels te verlijmen én te voegen.  Mapei Kerapoxy staat bovendien bekend om zijn kracht. Het is bestand tegen chemicaliën en geschikt voor zware mechanische belasting. Dat maakt Mapei Kerapoxy een uitstekende keuze voor grote bouwprojecten.

Mapei voegsel voor iedere klus

Het voegen van tegels is een klusje dat je met veel zorg en aandacht wilt doen. Het is niet alleen belangrijk om het juiste product te gebruiken. Ook de kleur van het voegsel is belangrijk. Daarom koop je Mapei Ultracolor Plus voegsel. Dit is in meer dan veertig verschillende kleuren beschikbaar. Van ingetogen grijs tot hemelsblauw of terracotta: het kan allemaal. Het voordeel van Ultracolor Plus Mapei voegsel is dat het aan de hoogste standaarden voldoet. Zo mag je bij Mapei Ultracolor Plus op de volgende voordelen rekenen:

  • Ultracolor Plus Mapei voegsel heeft een hoge slijtvastheid

  • Mapei Ultracolor Plus is 100% waterafstotend en schimmelbestendig

  • Ultracolor Plus van Mapei is zowel binnen als buiten te gebruiken

  • Mapei Ultracolor Plus voegsel is eenvoudig schoon te maken

Maak de klus af met Mapei silicone

Nadat je Mapei tegellijm, Ultracolor Plus van Mapei gebruikt hebt: wat blijft er dan nog over? Het tegelwerk moet uiteraard nog afgewerkt worden met Mapei Silicone. Mapei heeft ook verschillende soorten siliconenkits in het assortiment. Net zoals Mapei Ultracolor Plus is de Mapei silicone in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo geef je ieder tegelproject de perfecte finish. Mapei silicone is eenvoudig aan te brengen én in mum van tijd is je klus geklaard. De schimmelbestendige formule zorgt ervoor dat je nog jarenlang plezier hebt.

Vind alle producten van Mapei bij Bouwdepot

Mapei heeft alles wat je nodig hebt voor je tegelwerken. Van hoogwaardig Mapei voegsel tot universele Mapei Kerapoxy: je kunt het allemaal vinden bij Bouwdepot. Wil je ook nog Mapei tegellijm bestellen of Mapei silicone aan je bestelling toevoegen? Geen enkel probleem. Bestel zelfs de nodige tegeldragers of tegelsnijders in de webshop. Zo begin je voorbereid aan iedere klus met de juiste producten.

Toont 1 - 81 van de 81 items
Toont 1 - 81 van de 81 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S