PIR/PUR spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie: de oplossing om warmteverlies tegen te gaan

Ga warmteverlies in huizen tegen door spouwmuurisolatie te gebruiken. 

Werk je als aannemer in de bouw of ben je je eigen woning aan het verbouwen of renoveren? Het aanbrengen van spouwmuur isolatie is dé oplossing om warmteverlies tegen te gaan. Dit resulteert uiteindelijk ...

Spouwmuurisolatie: de oplossing om warmteverlies tegen te gaan

Ga warmteverlies in huizen tegen door spouwmuurisolatie te gebruiken. 

Werk je als aannemer in de bouw of ben je je eigen woning aan het verbouwen of renoveren? Het aanbrengen van spouwmuur isolatie is dé oplossing om warmteverlies tegen te gaan. Dit resulteert uiteindelijk in een lagere energienota. Waardoor de investering terugbetaald wordt door een lagere energiefactuur. Bouwdepot is gespecialiseerd in de verkoop van isolatiematerialen en verkoopt allerlei soorten spouwmuurisolatie. We richten ons op aannemers en particulieren en daarom slaag je altijd in onze groothandel. Naar welk isolatiemateriaal ben jij op zoek?

Lees meer


PIR/PUR spouwmuurisolatie

Wat is spouwmuurisolatie?

Met spouwmuurisolatie isoleer je de ruimte tussen binnen- en buitenmuren (spouw) van woningen en bedrijfspanden. Je plaatst de isolatie tussen deze twee muren. Op die manier voorkom je dat cruciale warmte verloren gaat. Dit soort isolatiewerkzaamheden worden toegepast bij zowel renovatie klussen als nieuwbouwprojecten. Voor je spouwmuurisolatie aanbrengt, moet duidelijk zijn dat er een spouw aanwezig is en of deze geschikt is om te isoleren. Twijfel je hierover? Het is altijd mogelijk om een bouwkundig specialist van Bouwdepot te raadplegen.

Welke soorten spouwmuurisolatie zijn er?

Er zijn verschillende soorten spouwmuurisolatie op de markt om spouwmuren mee te isoleren. Glaswol is een duurzaam en veilig isolatiemateriaal en relatief goedkoop. Het houdt warmte goed vast en kenmerkt zich door een brand- en vochtwerende werking. Rotswol wordt eveneens toegepast bij spouwmuurisolatie. Het is vochtwerend en ongevoelig voor schimmels. Daarnaast is het bestand tegen hoge temperaturen en flexibel verwerkbaar. PIR/PUR spouwmuurisolatie (polyurethaan) is een naadloze isolatievorm en bij uitstek geschikt voor spouwmuren met een smalle spouw. Bekijk het aanbod spouwmuur isolatie in onze groothandel en gebruik de filters om je zoektocht naar het gewenste isolatiemateriaal te verfijnen.

Welke voordelen biedt PIR/PUR spouwmuurisolatie?

Gebruik je PIR/PUR spouwmuurisolatie voor het isoleren van spouwmuren? Dit isolatiemateriaal levert je de volgende voordelen op:

  • PIR/PUR spouwmuurisolatie heeft een hoge thermische isolatiewaarde en is uitermate geschikt voor smalle spouwen;
  • PIR/PUR spouwmuurisolatie heeft een lange levensduur en is daarom een duurzaam product;
  • PIR/PUR spouwmuurisolatie neemt geen vocht op en stoot water af;
  • PIR/PUR spouwmuurisolatie zorgt voor een naadloze afdichting;
  • PIR/PUR spouwmuurisolatie beschikt over een goede geluidsdemping en weert vervuilende stoffen.

Spouwmuurisolatie van PIR/PUR of andere soorten spouwmuur isolatie aanschaffen voor het isoleren van een woning of bedrijfspand? Plaats een order in onze groothandel en start snel met je isolatiewerkzaamheden.

Tips bij het aanbrengen van spouwmuur isolatie

Spouwmuurisolatie aanbrengen? Bouwdepot heeft een passend aanbod en voorziet je graag van een aantal praktische tips:

  • Doe een grondige inspectie van de buitenmuur, want vocht van buitenaf tast mogelijk een isolatielaag aan;
  • Selecteer het juiste isolatiemateriaal en laat je bij twijfel adviseren door een bouwspecialist van Bouwdepot;
  • Houd altijd een nauwkeurig patroon van boorgaten aan;
  • Werk van boven naar beneden voor een optimale verdeling van het isolatiemateriaal.

Haal meer voldoening uit het aanbrengen van spouwmuurisolatie en doe daarom je aankoop bij Bouwdepot.

Bestel online PIR/PUR spouwmuurisolatie bij Bouwdepot

De ruimte tussen binnen- en buitenmuren vullen met goed isolatiemateriaal? Ga voor PIR/PUR spouwmuurisolatie en bestel deze spouwmuurisolatievorm bij Bouwdepot. Veilig online bestellen en betalen doe je in onze groothandel. We hebben allerlei soorten spouwmuurisolatie in de aanbieding en dragen zorg voor snelle verzending naar elk adres in Nederland en België. Woon je in de regio van een Bouwdepot-afhaalpunt in Vlaanderen, kom dan gerust je bestelling ophalen. Koop behalve isolatiemateriaal ook andere bouwmaterialen in de webshop en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S