Waterkerende folies & doeken

Een spouwmuur voorzien van een goede waterkering om zo optrekkend of opstijgend vocht in de muren te voorkomen. Plaats hiervoor waterkende folies of waterkenderende doeken.Waterkerende folies & doeken

De badkamer renoveren of opnieuw betegelen? Een nieuwe keuken plaatsen? Denk er dan zeker aan om de ondergrond van de wandtegels te voorzien van een waterkerende folie. Zo bescherm je de ondergrond tegen binnendringend vocht of zelfs water. Doe je dit niet dan loop je het risico om in een later stadium vochtproblemen of waterschade op te lopen. In onze webshop vind je een breed assortiment waterkerende folies en waterkerende doeken.

Membranen en folies tegen opstijgend vocht online kopen

Optrekkend vocht, opstijgend vocht of capillair vocht dringt binnen via de begane grond. Het vocht wordt als het ware in de muren opgezogen. Dit kan zijn omdat er geen spouwmuur aanwezig is of omdat deze defecten voortoont. De oplossing hiervoor is het aanbrengen van een waterkering (bij het ontbreken van een spouw tevens het plaatsen van een spouw). Een waterkerend membraan of waterkerende folie zal continu vocht afvoeren waardoor het niet meer in uw binnenmuren terecht kan komen en zodoende niet zal leiden tot opstijgend vocht. In de webshop kan je zowel membranen, als speciale waterkwerende folies tegen opstijgend vocht kopen die eenvoudig te plaatsen zijn.

Waterdichtingsdoeken en accessoires online bestellen

Wanneer je een ruimte opnieuw betegelt of een geheel nieuwe badkamer plaatst, dien je extra aandacht te besteden aan de waterdichting van de ondergrond. In de webshop vind je een breed assortiment Schluter waterdichtingsdoeken die perfect geschikt zijn voor plaatsing onder tegels. Deze doeken kunnen met tegellijm worden geplaatst en beschikken over een vliesweefsel langs beide zijden, waardoor ze zich uitermate goed hechten aan de lijm. Daarnaast kun je diverse accessoires online bestellen zoals binnen- en buitenhoeken, dichtingsband en buismanchetten om alles 100% waterdicht af te kunnen werken. In de webshop van Bouwdepot bestel en betaal je in alle veiligdheid en ben je zeker van een snelle levering of ophaling.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S