Isolatie met afwerking

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatieplaten: PIR-isolatie, afgewerkt met gips-, OSB-, spaan- en vezelplaten. Dit is allemaal online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatieplaten: PIR-isolatie, afgewerkt met gips-, OSB-, spaan- en vezelplaten. Dit is allemaal online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

Lees meer


Isolatie met afwerking

Isolatieplaten voor het isoleren van vloeren, muren, daken en plafonds

Het wooncomfort thuis verbeteren en tegelijkertijd de energienota verlagen? Met isolatieplaten van Bouwdepot gaat dit je beslist lukken. Wij hebben een verrassend aanbod isolatiemateriaal om vloeren, daken, muren en plafonds eenvoudig te isoleren met isolatieplaten. Het aanbod isolatieplaten in onze webwinkel is geschikt voor professionele aannemers en handige particulieren. Voor welke toepassing je bouwmaterialen nodig hebt, bij ons kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Dit kan ook niet anders, want we zijn een trotse verdeler van allerlei isolatiematerialen. Bovendien levert iedere bestelling bij Bouwdepot je aantrekkelijke voordelen op. Welke isolatieplaten heb jij nodig voor je klus in huis?

Waarvoor gebruik je isolatieplaten?

PIR-isolatieplaten (polyisocyanuraat) gebruik je voor het isoleren van platte daken en spouwmuren. De harde schuimstofplaten hebben een hoge brandveiligheidswaarde en worden vaak ingezet bij daken van EPDM of pvc. PUR-isolatieplaten (polyurethaan) worden aangeraden bij vloer-, dak- en spouwmuurisolatie. Deze platen hebben een betere isolatiewaarde dan platen gemaakt van XPS schuim. We ondersteunen je graag bij het plaatsen van een aankoop van isolatieplaten in onze webwinkel.

Wat is ons aanbod isolatieplaten?

Bouwdepot heeft voor iedere isolatieklus de juiste isolatieplaten in de aanbieding. Naast spouwmuurisolatie hebben we ook platen in het assortiment voor het isoleren van platte daken. Met behulp van de productfilter verfijn je je zoektocht naar het juiste isolatiemateriaal. Selecteer op de gewenste dikte, breedte, productnaam en Rd-waarde van je isolatieplaten.

Hierom bestel je isolatieplaten bij Bouwdepot

Snel en gemakkelijk isolatiemateriaal bestellen voor je nieuwbouw- of renovatie klus? De beste isolatieplaten koop je natuurlijk bij Bouwdepot. Al meer dan 30.000 aannemers en particulieren hebben naar volle tevredenheid een order geplaatst voor isolatieplaten in onze webshop! Bij ons kan je naast kwalitatieve bouwmaterialen altijd rekenen op competitieve prijzen. Bovendien leveren we isolatieplaten snel in België en Nederland. Kom je je isolatieplaten liever ophalen? Dit doe je bij een van de afhaaldepots in Vlaanderen. Kortom: ga succesvol van start met je isolatieklus en bestel ook je isolatieplaten bij Bouwdepot.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S