Isolatiepluggen en spouwankers

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatiepluggen (eventueel met anker of pin) en isolatieschroeven aan uiterst competitieve prijzen.Isolatiepluggen en spouwankers

Isolatiepluggen kopen voor een snelle bevestiging van isolatiemateriaal

Wil je isolatiepanelen stevig met elkaar verankeren? Isolatiepluggen helpen je om panelen mechanisch aan elkaar te bevestigen. Er zijn veel soorten isolatiepluggen in omloop en die bestel je allemaal bij Bouwdepot. Naast een reguliere isolatieplug koop je in onze bouwmarkt ook een spouwanker en een isolatieplug met spouwhaak. Een pand of bedrijfswoning isoleren doe je daarom met de verschillende soorten isolatiepluggen uit onze webshop. Ga in onze bouwmarkt naar een isolatieplug of spouwanker en voltooi met succes je isolatieklus.

Wat is een isolatieplug?

Een isolatieplug is bij uitstek geschikt om harde isolatieplaten te bevestigen op een betonnen of stenen ondergrond. Daarnaast gebruik je isolatiepluggen ook om steenwolisolatieplaten aan gevels vast te maken. Het bevestigen van isolatiepluggen doe je met behulp van een inslaghulpstuk. Dit hulpmiddel is eveneens verkrijgbaar bij Bouwdepot. Een goede reden om een digitaal bezoek te brengen aan onze bouwmarkt!

Wat is het nut van een isolatieplug met spouwhaak?

Isolatiediktes nemen toe en dit vraagt om goede oplossingen. Een isolatieplug met spouwhaak verankert een spouwmuur en isolatie in één product. De isolatieplug met spouwhaak is specifiek ontworpen om isolatieplaten op steen of beton te bevestigen. Meestal is een isolatieplug met spouwhaak te monteren in vrijwel alle gangbare bouwmaterialen. Heb je dit type isolatieplug nodig? Ga in onze webshop op zoek naar een geschikte isolatieplug met spouwhaak.

Waarvoor gebruik je een spouwanker?

Een spouwanker is er om een binnen- en buitenblad van een spouwmuur aan elkaar vast te maken. Het doel van een spouwanker is dan ook om een stabiele constructie stabieler te creëren. Het aantal spouwankers en de dikte van de ankers worden bepaald door de dikte van de spouwmuren die je aan elkaar bevestigt. Het is belangrijk om een spouwanker altijd schuin naar beneden te monteren, want op die manier voorkom je dat vocht in een binnenmuur terechtkomt. Bestel bij Bouwdepot een spouwanker in de gewenste maat en start direct met isoleren.

Welke voordelen bieden isolatiepluggen?

Het gebruik van isolatiepluggen levert allerlei voordelen op. Bouwdepot zet alle voordelen van isolatiepluggen op een rij:


  • Isolatiepluggen zorgen voor een snelle en effectieve montage van isolatieplaten;

  • Met isolatiepluggen is het mogelijk om windvast te isoleren;

  • Dankzij het gebruik van een isolatieplug heb je geen andere bevestigingsmaterialen nodig;

  • Isolatiepluggen kenmerken zich door een beperkte plaatsingsdiepte en dit voorkomt beschadigingen.


Isolatiepluggen zijn er in alle soorten en maten en ook voor jouw project heeft Bouwdepot de juiste isolatieplug in het assortiment.

Aanbod isolatiepluggen in onze bouwmarkt

Bouwdepot heeft voor elke isolatieklus de beste isolatiepluggen in huis. We verkopen kunststof isolatiepluggen met nagels voor montage in praktisch alle ondergronden. Met een inslagpijpje zorg je dat een slaganker op de juiste diepte wordt aangebracht. Verder bestel je bij ons ook klemrozetten, hangsystemen voor glaswol en allerlei soorten paneelschroeven. Scrol daarom door ons veelzijdige aanbod isolatiepluggen en toebehoren en bestel gemakkelijk online.

Hierom een isolatieplug kopen bij Bouwdepot

Bestel je een isolatieplug, spouwanker of isolatieplug met spouwhaak in onze webshop? Elke aankoop die je bij Bouwdepot doet, wordt snel bij je thuisbezorgd in Nederland of België. Schaf daarom via Bouwdepot je isolatiepluggen aan en profiteer direct van onze voordelen!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S