Productoverzicht van het merk Lithofin

Lithofin: voor reiniging en bescherming van natuursteen


Heb je een stenen vloer of badkamer? Voor verzorgde vloeren of muren in of rondom huis maak je gebruik van Lithofin. Bouwdepot heeft het juiste product van dit merk altijd in huis. Wij leveren aan zowel professionals als particulieren en verzekeren je van uitstekende kwaliteit. Laat je daarom verrassen door ons aanbod Lithofin en bestel gemakkelijk online.

Wat is Lithofin?

Lithofin levert producten voor het reinigen en beschermen van allerlei soorten (natuur)steen. Het merk Lithofin wordt al meer dan 50 jaar gebruikt door vakmensen in de natuursteen- en tegelsector. Naast vloeren en badkamers worden producten van dit merk ook ingezet bij het behandelen van keukenbladen en terras- en tuintegels. Gebruik daarom de handige filters op de website in je zoektocht naar Lithofin.

Wat is ons aanbod?

Ben je op zoek naar een kwalitatief product om natuursteen te impregneren of te reinigen? Neem dan vooral een kijkje bij ons uitgebreide assortiment met Lithofin-producten voor het behandelen van bijvoorbeeld marmer, natuursteen en keramiek. De onderhoudsproducten bestel en betaal je eenvoudig online. Wij verzekeren je van een snelle levering in Nederland en België. Met diverse afhaaldepots in Vlaanderen is het eveneens mogelijk om je bestelling af te halen.

Hierom bestel je bij Bouwdepot

Heb je snel Lithofin nodig voor het behandelen van een stenen terras, een keukenblad of de badkamer? Aarzel niet, maar doe je aankoop in onze webshop. Wij zijn namelijk dé specialist in de verkoop van allerlei bouwmaterialen en onderhoudsproducten waaronder Lithofin.

Ga naar de LITHOFIN product filter

Toont 1 - 35 van de 35 items
Toont 1 - 35 van de 35 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S