Zoldertrappen intrekbaar

Je zolder gemakkelijker toegankelijk maken? Je kan ruimte besparen, door een reguliere zoldertrap te vervangen door een instrekbare zoldertrap.Zoldertrappen intrekbaar

Eén van de vaakst gebruikte trapsoorten om een zolder mee te bereiken, is de intrekbare zoldertrap. Deze inklapbare of intrekbare zoldertrap kan je eenvoudig in de uitsparing van het zolderluik installeren. Onze webshop beschikt over een uitgebreid gamma aan inklapbare zoldertrappen die je eenvoudig online kan bestellen. Wist je dat je zelfs een inklapbare zoldertrap op maat kan laten maken?

Voordelen van een intrekbare of inklapbare zoldertrap

Wil je een nieuwe trap installeren maar weet je niet precies welke te kiezen? Naast molenaarstrappen, wenteltrappen en vele soorten reguliere trappen heb je natuurlijk ook de keuze uit intrekbare (zolder)trappen. Deze trappen hebben als groot voordeel:

  • Allereerst ruimtebesparing, doordat de trap geheel ingeklapt kan worden in het luik
  • Verkrijgbaar in zeer uiteenlopende maten en afmetingen, waardoor de trap zo goed als overal te plaatsen is
  • Ook geschikt voor toegang tot een overdekt dakterras of loft
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen, te combineren met elk interieur, smaak en en stijl.

 

Een intrekbare zoldertrap is sterk, handig en robuust. Ondanks de flexibiliteit is de trap erop voorzien om volwassenen personen veilig te kunnen dragen, Je hoeft je op geen enkele manier zorgen te maken over jou veiligheid of die van jou gasten.

Wil je meer informatie of advies met betrekking tot het juiste formaat voor jou? Naam contact op met onze expert, wij adviseren je graag over ons assortiment intrekbare zoldertrappen beschikbaar in onze webshop.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S