Product Filter

Putdeksels en roosters

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande putdeksel aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier klinkerdeksels, putdeksels, tegeldeksels, deksels voor toezichtputjes, klokputjes en verluchtingsroosters online bestellen.

Subcategorieën

  • Tegel/klinker-deksels
  • Putdeksels
  • Putroosters

    Ventilatierooster: voor een goede toe- en afvoer van lucht

    Een gezond binnenklimaat creëren doe je met een ventilatierooster of verluchtingsrooster. Door het plaatsen van een verluchtingsrooster wordt een ruimte doorlopend geventileerd. Wil je een permanente af- en aanvoer van lucht? Bestel een ventilatierooster in het gewenste formaat bij Bouwdepot. In onze bouwmarkt bieden we je de keuze uit allerlei soorten verluchtingsroosters en putroosters. Voor elke toepassing hebben we een passend ventilatierooster in het assortiment. Bekijk het aanbod in onze webshop en bestel gemakkelijk online wat je nodig hebt!

  • Klokputjes
    Wie een kwalitatief vloerafvoerputje voor zijn garage, veranda, wasplaats, badkamer of terras wil, kiest voluit voor de esthetiek en duurzaamheid van onze klokputten van PVC, aluminium en gietijzer. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan klokputten & klokroosters. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.