Vochtwering en waterdichting

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van waterdichting aan uiterst competitieve prijzen. Je kan bij ons additieven, bitumen, cementmortels, dichtingsdoeken, bouwfolies, DPC, elastische coatings, hydrofuges, muurinjecties, snelcementen, voegkitten, wapeningsvliezen en waterdichte verf online kopen.

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van waterdichting aan uiterst competitieve prijzen. Je kan bij ons additieven, bitumen, cementmortels, dichtingsdoeken, bouwfolies, DPC, elastische coatings, hydrofuges, muurinjecties, snelcementen, voegkitten, wapeningsvliezen en waterdichte verf online kopen.

Lees meer

Subcategorieën

 • Vochtbestrijding

  Bescherm je woning extra tegen vocht door het aanbrengen van vochtwerende producten. Dit kan zowel binnen als buiten zijn, een doorsnee woning wordt meermaals geconfronteerd met vocht en vochtproblemen. Vooral de gevel en de natte ruimtes in een woning zijn plekken die je best behandelt met een vochtwerend middel, dit als een preventieve maatregel om problemen zoals schimmelvorming of huiszwam voor te zijn. In onze webshop kan je een breed gamma aan kwalitatieve vochtbestrijdigns producten kopen om je woing te beschermen tegen de invloeden van vocht.

  Injectiemiddelen online kopen

  Om opstijgend vocht te voorkomen en bestrijden, kan je je muren injecteren met een vochtwerend middel of vochtwerende gel. Deze vochtwerende emulsie zal zich in de muren verspreiden. Hierdoor ontstaat een een geheel waterdichte basis in de muur, die er tevens voor zorgt dat muren snel zullen uitdrogen na natte weersomstandigheden. In onze webshop kan je injectiemiddelen van de merken SikaMur en Rectavit kopen, alsook de nodige accessoires om de middelen in je muren te injecteren.

  Gevelimpregnatie online bestellen

  Om je gevel te beschermen tegen doorslaand vocht, is het noodzakelijk deze periodiek op te knappen en te behandelen met een gevel impregnerend middel. Zo maak je je gevel waterbestendig en tevens beter damp-open, waardoor de gevel een stuk sneller zal uitdrogen. Tevens verbetert hydrofuge de weerstand van de gevel tegen vuil, mos en schimmels. Gevelimpregnerend middel kan worden aangebracht op gevels bestaande uit mortel, metselwerk, natuursteen en diverse andere gevelbekledingen. Het is een milieuvriendelijk product en optioneel overschilderbaar. Je kan online impregnerende middelen bestellen van Sika.

  Vochtwerende verf en coatings

  Een vochtwerende verf of vochtwerende coating aanbrengen? Dit zorgt ervoor dat muren zowel binnenshuis als buitenshuis extra bestending zijn tegen vocht en de gevolgen van vocht. In de webshop kan je vochtwerende verf kopen om poreuze materialen in een natte ruimte zoals de badkamer of keuken beter te beschermen. Vochtwerende middelen zijn ook het ideale middel om schimmelvorming te voorkomen. In de webshop kan je tevens vochtwerende coating bestellen speciaal voor funderingen.

 • Waterkerende folies & doeken

  Een spouwmuur voorzien van een goede waterkering om zo optrekkend of opstijgend vocht in de muren te voorkomen. Plaats hiervoor waterkende folies of waterkenderende doeken.

  De badkamer renoveren of opnieuw betegelen? Een nieuwe keuken plaatsen? Denk er dan zeker aan om de ondergrond van de wandtegels te voorzien van een waterkerende folie. Zo bescherm je de ondergrond tegen binnendringend vocht of zelfs water. Doe je dit niet dan loop je het risico om in een later stadium vochtproblemen of waterschade op te lopen. In onze webshop vind je een breed assortiment waterkerende folies en waterkerende doeken.

  Membranen en folies tegen opstijgend vocht online kopen

  Optrekkend vocht, opstijgend vocht of capillair vocht dringt binnen via de begane grond. Het vocht wordt als het ware in de muren opgezogen. Dit kan zijn omdat er geen spouwmuur aanwezig is of omdat deze defecten voortoont. De oplossing hiervoor is het aanbrengen van een waterkering (bij het ontbreken van een spouw tevens het plaatsen van een spouw). Een waterkerend membraan of waterkerende folie zal continu vocht afvoeren waardoor het niet meer in uw binnenmuren terecht kan komen en zodoende niet zal leiden tot opstijgend vocht. In de webshop kan je zowel membranen, als speciale waterkwerende folies tegen opstijgend vocht kopen die eenvoudig te plaatsen zijn.

  Waterdichtingsdoeken en accessoires online bestellen

  Wanneer je een ruimte opnieuw betegelt of een geheel nieuwe badkamer plaatst, dien je extra aandacht te besteden aan de waterdichting van de ondergrond. In de webshop vind je een breed assortiment Schluter waterdichtingsdoeken die perfect geschikt zijn voor plaatsing onder tegels. Deze doeken kunnen met tegellijm worden geplaatst en beschikken over een vliesweefsel langs beide zijden, waardoor ze zich uitermate goed hechten aan de lijm. Daarnaast kun je diverse accessoires online bestellen zoals binnen- en buitenhoeken, dichtingsband en buismanchetten om alles 100% waterdicht af te kunnen werken. In de webshop van Bouwdepot bestel en betaal je in alle veiligdheid en ben je zeker van een snelle levering of ophaling.

 • Vloeibare waterdichting
 • Waterdichte mortels & additieven