Afvoergoten

Bij Bouwdepot vind je een uitgebreid online gamma afvoergeulen en afvoergoten voor terassen alsook opritten en dit van het merk Aco aan scherpe prijzen.

Vergeet bij het online bestellen van je afvoergoot niet ook de accessoires zoals een eindplaat en zijafvoer of uitloop online te kopen.

Subcategorieën

 • Standaard afvoergoten
  Op zoek naar een standaard afvoergoot? Wij bieden een breed online assortiment standaard afvoergoten en toebehoren aan. Onze webshop beschikt over een groot assortiment van diverse formaten alsook van specifieke onderdelen. In ons standaard Euroline assortiment bieden we afvoergoten met of zonder uitloop aan met verschillende type roosters om zo te voldoen aan ieders smaak en stijl. Zo kan u online kiezen uit afvoergoten met een rooster van antraciet, galva, gietijzer, maasrooster, multidrain, natural grey en shadow grey. Wij bieden ook tal van toebehoren aan als zandvangers, eindplaatjes, geurafsluiters, bladvangers en zijafvoeren. Al deze verschillende Euroline afvoergoten en toebehoren kan je aan scherpe prijzen online kopen bij Bouwdepot.
 • Verlaagde afvoergoten
  Op zoek naar een verlaagd afvoergoot? Dan koopt u best een Euroline 60 afvoergoot. ACO Euroline 60 zijn afvoergoten met een beperkte inbouwhoogte (5,6cm) dat tegelijkertijd licht en stevig is. Wij bieden een breed online assortiment verlaagde afvoergoten en toebehoren aan gunstige prijzen. Onze webshop beschikt over een groot assortiment van diverse formaten alsook van specifieke onderdelen. In ons Euroline 60 assortiment bieden we  verlaagde afvoergoten met of zonder uitloop aan met verschillende type roosters om zo te voldoen aan ieders smaak en stijl. Zo kan u online kiezen uit afvoergoten met een rooster van antraciet, galva, natural grey en shadow grey. Wij bieden ook tal van toebehoren aan als eindplaatjes met of zonder uitloop en zijafvoeren. Al deze verschillende Euroline afvoergoten en toebehoren kan je aan scherpe prijzen online kopen bij bouwdepot. 
 • Discrete lijnafwatering
  Hoe je niet van roosters en gaat je voorkeur naar een discrete waterafvoer? Dan bent u bij Bouwdepot aan het juiste adres! Bouwdepot bied een breed assortiment aan Euroline Discreet, cleanline en Fastdrain Yucon afvoergoten en toebehoren. Aan de oppervlakte van deze discrete afvoergoten is slechts een fijne sleuf zichtbaar. Dit doorbreekt een ééntonig tegelpatroon of het kan dienen als overgangselement tussen twee bestratingen. Wij bieden ook tal van toebehoren aan als inspectieluiken, hoekaansluitingen, tussenelementen, eindplaatjes en zijafvoeren . Al deze verschillende discrete afvoergoten en toebehoren kan je aan scherpe prijzen online kopen bij bouwdepot. 
 • Puntafwatering
  Bouwdepot biedt u een mooi gamma aan van puntwatering voor de afvoer van regenwater of leidingwater. De puntafwatering is nagenoeg onzichtbaar in het terras, tuinpad of oprit. Zo voorkomt u waterophoping zonder esthetische compromissen te moeten stellen. Onze webshop beschikt over een groot assortiment van diverse formaten alsook van specifieke onderdelen. In ons Europoint puntafwatering assortiment bieden we afvoerelementen aan met verschillende type roosters om zo te voldoen aan ieders smaak en stijl. Zo kan u online kiezen uit afvoerelementen met een rooster van inox, staal, verzinkt staal en gietijzer. Wij bieden ook tal van toebehoren aan als design randen, geurafsluiters, ophoogelement, vuilvangers en een roosterhaak. Al deze verschillende Europoint afvoerelementen en toebehoren kan je aan scherpe prijzen online kopen bij bouwdepot.