Dakvensters

Bij Bouwdepot kan je FAKRO dakramen online kopen aan concurrentiële prijzen.

We hebben de hardlopers in dakvensters en toebehoren online beschikbaar gezet zodat je deze snel kan bestellen. Maar je kan via Bouwdepot alle FAKRO dakvensters, platdakvensters en toebehoren online aankopen en dit aan een gunstige prijs. Laat ons via de klantendienst w...

Bij Bouwdepot kan je FAKRO dakramen online kopen aan concurrentiële prijzen.

We hebben de hardlopers in dakvensters en toebehoren online beschikbaar gezet zodat je deze snel kan bestellen. Maar je kan via Bouwdepot alle FAKRO dakvensters, platdakvensters en toebehoren online aankopen en dit aan een gunstige prijs. Laat ons via de klantendienst weten welk model en/of accessoire je wenst te bestellen en die je niet terugvindt op onze webshop.

Je kan je dakraam laten leveren of gratis afhalen op een afhaaldepot naar keuze.

Wanneer u wat meer lichtinval wilt creëren in een bepaalde ruimte, dan kan een dakvenster een geweldige uitkomst bieden. Een dakvenster is vele malen goedkoper dan een complete dakkapel, daarentegen verkrijgt u in de meeste gevallen evenveel natuurlijk licht in de kamer. Ook vergroot u op deze manier optisch de ruimte waarin u het dakvenster plaatst. Bij Bouwdepot bieden wij een breed assortiment aan verschillende dakvensters, vervaardigd van uiteenlopende materialen. Uiteraard altijd in dezelfde topkwaliteit die u van ons gewend bent.

Tuimeldakvensters

Wanneer u een dakvenster gaat uitzoeken, dan heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Eén van de meest populaire soorten betreft een zogeheten tuimeldakvenster. Dit type kan tot wel 180 graden gedraaid worden, omdat dit dakvenster rondom een centrale as scharniert. Deze dakvensters kunnen op daken worden geïnstalleerd met een dakhelling tussen 15° en 90° en zijn vaak voorzien van een ventilatieklepje, waardoor u ook meteen de ruimte kunt ventileren.

Ook bevindt het handvat zich meestal bovenaan, waardoor u desgewenst meubels en spullen onder het venster kunt zetten. Een groot voordeel van dit soort dakvensters is het feit, dat u het raam gemakkelijk kunt schoonmaken vanwege de grote omwenteling. Ook is dit raam erg veilig voor kinderen, omdat zij er niet gemakkelijk bij kunnen. Let wel op wanneer u een meubelstuk onder het raam heeft staan natuurlijk.

Uitzetbare tuimeldakvensters

Naast reguliere tuimeldakvensters, leveren wij ook uitzetbare dakvensters. In dit geval draait het raam zelf niet om een centrale as, maar worden de scharnieren aan de bovenzijde bevestigd. Dit leidt ertoe dat u dit dakvenster tot een maximaal bereik van 45° naar buiten toe kunt openen. Deze typen dakvensters kunnen worden geplaatst op daken met een dakhelling van 15° tot 55°. Het voordeel van dit dakvenster is, dat u in geval van nood eventueel via het raam naar buiten kunt klimmen. Ook deze dakvensters kunnen desgewenst voorzien worden van ventilatie.

Lees meer