Product Filter

Diameter uitlaat (mm)
Buitenmaat kader (mm)
Belastingsklasse
Verkoopseenheid
Fabrikant

Productoverzicht van het merk DS Plastics

DS Plastics: duurzame oplossingen voor de toekomst

DS Plastics is een Belgische fabrikant en helpt jou om je toekomst duurzaam vorm te geven. Water duurzaam beheersen, behandelen en afvoeren, dát is de missie van DS Plastics. De waterdichte oplossingen zijn goed voor mens en milieu. Bouwdepot heeft een diverse producten in het assortiment en levert áltijd tegen scherpe prijzen. Waarom plaats je een order in onze webshop?

Wat is het aanbod DS Plastics?

Bij Bouwdepot kies je uit regenwatertanks en allerlei onderhoudsproducten. Daarnaast hebben we ook olie- en benzineafscheiders, doorvoerbuizen en pvc-hulpstukken in de aanbieding. De producten zijn gemaakt van kunststof en daarom uitstekend handelbaar. Uiteraard kan je bij DS Plastics altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Zoek je een specifiek product? Neem dan contact met ons op.

Levering in Nederland en België

Bouwdepot levert producten aan zowel aannemers als particulieren. Een order met DS Plastics producten bezorgen we in zowel Nederland als België. Wil je je bestelling ophalen? Dit doe je bij een van de afhaaldepots in Vlaanderen. Kortom: geef vorm aan een duurzame toekomst en kies voor DS Plastics!

Toont 1 - 240 van de 240 items