BOUWMARKT

Voor elke klus het juiste gereedschap gebruiken voelt niet enkel prettig aan, het zorgt ook nog eens voor flinke tijdwinst.

Subcategorieën

 • Klein bouwgereedschap

  In ons assortiment bevinden zich verschillende artikels aan competitieve prijzen en meestal met gratis verzending. Je kan hier een handzaag, tegelsnijder, decorateursmes, lijmkam, lijmtang, draadbinder, metskoord en nog zoveel meer online kopen.

 • Schoren & schragen
  Bij bouwdepot kan je schoren en schragen online kopen aan aantrekkelijke prijzen. 
 • Kruiwagens
  Bij Bouwdepot kan je online kruiwagens bestellen van het merk Vabor en Matador en dit aan zeer competitieve prijzen.
 • Betonmolens
  Bij Bouwdepot kan je hier Lescha betonmolens online kopen tegen concurrentiële prijzen. Indien gewenst leveren we de betonmolens op de werf.
 • Bouwdrogers
  Bij Bouwdepot kan je alle bouwdrogers van Lescha online kopen en laten leveren aan gunstige prijzen.
 • Lasers & digitale meettoestellen

  Bij Bouwdepot vind je een mooi assortiment van FUTECH lijnlasers, rotatielasers, kruislasers, digitale waterpassen, afstandsmeters en multimeters dewelke je online kan kopen aan PROMO prijzen.

  In de laatste jaren worden authentieke instrumenten zoals de rolmaat en waterpas steeds vaker vervangen door meer moderne middelen en technieken zoals een bouwlaser of andere digitale meettoestellen. Een laser is een uitzonderlijk handig hulpmiddel om te gebruiken en bestaat in meerdere varianten, zoals een kruislijnlaser of een rotatielaser. Zelfs steeds meer doe-het-zelvers nemen een laser op in hun gereedschapskist.

  Wat is een bouwlaser en hoe werkt die?

  Er zijn veel verschillende lasers voorhanden, maar ze berusten in feite allemaal op eenzelfde principe. Een laser zendt namelijk een lichtstraal uit, die op een bepaald oppervlak wordt weerkaatst. Er zijn enkelvoudige lasers die één oppervlak stralen, maar ook meervoudige lasers die direct meerdere oppervlakken bereiken. De lasermethode levert zeer nauwkeurige informatie op omtrent onder andere de afstand tot een muur en hoeken in een ruimte.

  Daarnaast kan een bouwlaser ook worden neergezet om hulplijnen te maken bij vloerwerken, het plaatsen van wanden en plafonds of alle andere werken waarbij uiterste precisie een grote rol speelt.

  Welke soorten lasers zijn bij ons verkrijgbaar?

  Wij bieden meerdere soorten lasers, variërend van simpel tot professioneel. De meest simpele variant betreft een laserafstandmeter, welke een lichtstraal op het bedoelde object projecteert en daarmee de afstand tot op enkele millimeters nauwkeurig aangeeft. Ook kunt u opteren voor een puntlaser, welke een punt op de muur projecteert. Dit is vooral handig wanneer u een verlaagd plafond wilt nivelleren, of een object loodrecht en waterpas wilt ophangen c.q. bevestigen.

  Voor meer ingewikkelde klussen kunt u kiezen voor een kruislijnlaser, deze projecteert minimaal twee verschillende lijnen. Deze is echter minder geschikt voor projecten waarbij u een haakse hoek nodig heeft, omdat een bij kruislijnlaser het snijpunt van de verticale en horizontale lijn op de muur wordt geprojecteerd. In dat geval kiest u het beste voor een rotatielaser, welke ook wel een 360 laser wordt genoemd. Deze laser projecteert in 360 graden de lijnen om zich heen. Hierdoor kunt u deze laser in een ruimte plaatsen, waarna u overal de gewenste referentiepunten kunt zien.

  Bouwdepot beschikt over een breed assortiment aan lasers

  Wilt u ook graag gedag zeggen tegen de meetlat en de waterpas? Kijk dan zeker eens rond in ons assortiment voor diverse uitvoeringen en merken lasers. Indien u dat wenst, kunnen wij u natuurlijk altijd van vrijblijvend advies voorzien betreffende de beste optie in uw geval. Zowel voor thuisklussers als professionals hebben wij veel opties op voorraad.

 • Ladders en steigers

  Je kan hier ladders in verschillende maten en vormen vinden. Ons assortiment bevat: stijgers, rechte ladders, gebogen ladders, tweedelige (2-delig) ladders, driedelige (3-delig) ladders, multifunctionele ladders, enkel en dubbele trapladders. Alle artikelen zijn online beschikbaar met verschillende lengtes aan competitieve prijzen en worden altijd gratis geleverd.

 • Diamantschijven

  Ons online bestelbaar assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver bevat slijpschijven aan competitieve prijzen voor verschillende toepassingen: beton, steen, tegels en universeel.

 • Siliconen en lijmen

  Siliconen worden gekenmerkt door een uitmuntende stabiliteit bij zowel extreem hoge als extreem lage temperaturenSiliconen kunnen als vloeistoffen, rubbers of harsen voorkomen en gebruikt worden voor o.a. afdichtingverlijmingversterking en bescherming. Wij bieden je een groot gamma aan siliconen die aangewend worden in de bouw en renovatie. Je hebt de mogelijkheid tot online bestellen aan competitieve prijzen.

 • Bouwchemie / additieven

  Primers, luchtbelvormers, waterbescherming, kunstofvezels, kleurstoffen voor mortel, beton, kalk en plaaster online beschikbaar aan competititeve prijzen.

 • Ijzerwaren

  Ons online beschikbaar assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver van schroeven (gipsplaatschroef, paneelschroef, renoTHERM-schroef), spouwhaken, draadbinders, binddraden en bindlassen. Alles is beschikbaar in verschillende afmetingen

 • Tapes
  Ons assortiment tapes voor de professional
 • Protectiekarton en folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt

 • Onderhoudsproducten

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhouden, reinigen, behandelen en beschermen van blauwe hardsteen, composiet, inox, keramiek, natuursteen en beton.

 • Cadeaubonnen

  Ken je iemand die nog te (ver)bouwen heeft? Schenk hem dan het perfecte cadeau met de Bouwdepot cadeaubon. Hiermee kan men zelf de bouwmaterialen online aankopen die men nodig heeft.

  De bonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum van ontvangst en dit op het ganse assortiment. Een cadeaubon kan bovendien in meerdere bestellingen opgebruikt worden.