BOUWMARKT

Voor elke klus het juiste gereedschap gebruiken voelt niet enkel prettig aan, het zorgt ook nog eens voor flinke tijdwinst.

Subcategorieën

 • Klein bouwgereedschap

  In ons assortiment bevinden zich verschillende artikels aan competitieve prijzen en meestal met gratis verzending. Je kan hier een handzaag, tegelsnijder, decorateursmes, lijmkam, lijmtang, draadbinder, metskoord en nog zoveel meer online kopen.

 • Werfmateriaal
 • Lasers & digitale meettoestellen

  Bij Bouwdepot vind je een mooi assortiment van FUTECH lijnlasers, rotatielasers, kruislasers, digitale waterpassen, afstandsmeters en multimeters dewelke je online kan kopen aan PROMO prijzen.

 • Voegkits en lijmen

  Silicone kopen


  Ben je  op zoek naar goede siliconen? Dan ben je bij Bouwdepot aan het juiste adres. Van silicone om enkel te kitten tot siliconen om te lijmen & kitten.

 • Bouwchemie / additieven

  Primers, luchtbelvormers, waterbescherming, kunstofvezels, kleurstoffen voor mortel, beton, kalk en plaaster online beschikbaar aan competititeve prijzen.

 • Ijzerwaren

  IJzerwaren bij Bouwdepot

  Professionals en handige doe-het-zelvers hebben allemaal van tijd tot tijd ijzerwaren nodig. Zowel binnen als buiten komen ijzerwaren namelijk goed van pas. Veel bevestigingsmaterialen en verbindingsstukken zijn van ijzer gemaakt. Is er reparatie nodig? Dan komen hier vaak ook ijzerwaren aan te pas. Bij Bouwdepot vind je binddraad, aardingskabels, spouwankers, schroeven en bevestigingsmaterialen. Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

 • Bouwtapes

  Tape voor in en rondom je woning

  Tape is onmisbaar in de moderne werkomgeving. Afplaktape en schilderstape helpen je om allerlei schilder- en onderhoudswerkzaamheden efficiënter uit te voeren. Wat voor tape je ook zoekt, voor elke klus heeft Bouwdepot de juiste tapesoort in huis. Duct tape, isolatie tape, aluminium tape en ook schilderstape en tref je aan in onze webshop. Kom daarom kennismaken met het aanbod enkelzijdige en dubbelzijdige tape in onze digitale webshop en geniet bij elke aankoop van onze voordelen.

 • Protectiekarton en -folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt

 • Reiniging, onderhoud & bescherming

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhouden, reinigen, behandelen en beschermen van blauwe hardsteen, composiet, inox, keramiek, natuursteen en beton.

 • Cadeaubonnen

  Ken je iemand die nog te (ver)bouwen heeft? Schenk hem dan het perfecte cadeau met de Bouwdepot cadeaubon. Hiermee kan men zelf de bouwmaterialen online aankopen die men nodig heeft.

  De bonnen zijn 1 jaar geldig vanaf datum van ontvangst en dit op het ganse assortiment. Een cadeaubon kan bovendien in meerdere bestellingen opgebruikt worden.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S