Werfmateriaal

Subcategorieën

 • Schoren & schragen

  Schoren en schragen

  Ben je van plan om aan bouwwerkzaamheden te beginnen waarbij een muur, plafond of dak tijdelijk gestut moet worden? Om te voorkomen dat de constructie het begeeft, is het van cruciaal belang dat je dan schragen of schoren gaat plaatsen.

  Bij Bouwdepot vind je al jouw professionele bouwmaterialen. In onze webwinkel kan je een schraag en schoren kopen om veilig en efficiënt te klussen en te bouwen. Bekijk ons assortiment.

 • Betonmolens

  Betonmolen: bouwgerei voor het maken van beton

  Een goede betonmolen is onmisbaar bij het maken van beton. Je gebruikt een betonmolen bij het mengen van cement, zand, grind en water. Het is daarom een onmisbaar attribuut op de bouwplaats, maar ook particuliere klussers hebben baat bij een betonmolen. 

 • Metsersprofielen
 • Kruiwagens
  Bij Bouwdepot kan je online kruiwagens kopen van het merk Vabor en Matador en dit aan zeer competitieve prijzen.
 • Ladders en steigers

  Je kan hier ladders in verschillende maten en vormen vinden. Ons assortiment bevat: stijgers, rechte ladders, gebogen ladders, tweedelige (2-delig) ladders, driedelige (3-delig) ladders, multifunctionele ladders, enkel en dubbele trapladders. Alle artikelen zijn online beschikbaar met verschillende lengtes aan competitieve prijzen en worden altijd gratis geleverd.

 • Bouwdrogers

  Een bouwdroger kopen: voor een effectieve bestrijding van vochtproblemen

 • Mobiele mazouttanks

  Mazouttank kopen voor een veilige opslag van brandstof

  Je huis verwarmen met mazout? Dit maakt je onafhankelijk van een netwerkbeheerder en levert je een aantrekkelijk rendement op. Voor een goede mazoutverwarmingsinstallatie heb je een mazouttank nodig om de olie in op te slaan. Bouwdepot is een betrouwbare webshop wanneer het aankomt op een mazouttank kopen. In onze bouwmarkt vind je een divers aanbod mazouttanks voor bedrijven en particulieren. Bovendien levert een mazouttank kopen je altijd voordelen op. We hanteren scherpe prijzen en garanderen een snelle levering. Daarnaast is alles uitvoerig getest door onze vakmensen!

 • Afvoer werfafval

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S